Igre

Target’s Rani Black Friday Deal s popustima za Xbox Series S, uključuje besplatnu poklon karticu

Igrači su imali frustrirajuće vrijeme kada su se dočepali određenih konzola u posljednjih nekoliko godina, uključujući neuhvatljive Xbox serija X. Međutim, igranje igara sljedeće generacije postalo je malo lakše i pristupačnije. Upravo sada u Targetova rana rasprodaja Crnog petkamožete uhvatiti a Serija S, “lite” rođak Serije X, za samo 250 dolara. To je 50 USD popusta i odgovara najnižoj cijeni koju smo do sada vidjeli na ovoj konzoli. Target takođe ubacuje poklon karticu od 50 USD uz kupovinu tako da možete odmah početi da gradite svoju biblioteku igara.

Ovo ponuda je dostupna do subote, 19. novembra, iako postoji šansa da se rasproda prije toga. Također je vrijedno napomenuti da ove konzole nisu dostupne za isporuku, tako da ćete morati pronaći jednu na lageru u prodavnici u vašoj blizini ako se nadate da ćete iskoristiti ovu ponudu.

Serija S je kompaktna verzija glomaznije Xbox serije X. Iako još uvijek može pokretati igre sljedeće generacije kao što su Halo Infinite, Serija S nema disk drajv, tako da će sve vaše igre morati da budu digitalne preuzimanja. I zbog toga će se memorija od 512 GB brzo napuniti, iako se to lako (ako je skupo) popravi pomoću kartica za proširenje.

Iako ne podržava 4K video, odgovara brzini kadrova od 120 kadrova u sekundi Serije X za super glatke pokrete. I sa manje od 3 inča debljine, značajno je kompaktniji. Ako ste tvrdoglavi u svom igranju, možda bi bilo vrijedno pričekati probleme s dionicama kako biste pokušali nabaviti Seriju X, ali ako samo tražite način da uživate u nekim od tih igara sljedeće generacije, Serija S je odlična opcija za ležernije igrače. Pogotovo kada ga možete naći u prodaji.

Čitaj više: Bitka za prijenosni Xbox: xScreen protiv Depgi prijenosnog monitora

Pronađite savršeni poklon

SveIspod $10Ispod 20 dolaraIspod 50 dolaraIspod 100 dolaraIspod 250 dolara

svemametatebaka i djedfitnessputniciTinejdžeripreteenstechigranjefoodiesDomromantičnonakitklinci

107 rezultate

Leave a Reply

Your email address will not be published.