Igre

Splatoon 3 Nintendo Direct Stream Set za 10. avgust

Splatoon 3 stiže na Switch sljedećeg mjeseca, ali u međuvremenu, Nintendo će fanovima dati bliže pogled na nadolazeću timsku pucačinu sa Splatoon 3 Direct.

Strim se održava ove srijede, 10. avgusta, i ponudit će 30 minuta novih snimaka i detalja. Evo svega što trebate znati o predstojećem streamu, od toga kada se uključiti do onoga što možete očekivati.

Kada mogu gledati Splatoon Direct?

Splatoon 3 Direct se emituje u srijedu, 10. avgusta, u 6 ujutro po pacifičkom vremenu (9 ujutro ET). Prema Nintendo-u, stream će trajati otprilike 30 minuta.

Kako mogu gledati Splatoon Direct?

Nintendo će prenositi Splatoon 3 Direct na svojim zvaničnim Twitch i YouTube kanalima. Također se možete uključiti ovdje na CNET-u i gledati stream ispod kada krene uživo.

Šta očekivati

Nintendo nije zadirkivao šta će predstavljati stream u srijedu, ali s obzirom na njegovo trajanje od 30 minuta, čini se da će to biti duboki pogled na predstojeću igru.

Iako je kompanija podijelila mnoge detalje o Splatoonu 3 otkako je igra prvi put najavljena prošle godine, još uvijek ima mnogo elemenata koje ne znamo o njoj, uključujući ulogu Off the Hook. Još uvijek je nejasno hoće li se Pearl i Marina iz Splatoona 2 vratiti kao emcei u igri ili će nova grupa zauzeti njihovo mjesto.

Osim toga, možemo očekivati ​​bliži pogled na različite modove i oružje u igri. Nintendo također tradicionalno ugošćuje “Testfire” beta test prije lansiranja svake Splatoon igre, tako da ako kompanija ima slične planove za Splatoon 3, vjerovatno ćemo čuti za njih u srijedu.

Splatoon 3 izlazi za Nintendo Switch 9. septembra. Prije toga, kompanija je objavila šareni Nintendo Switch OLED sa temom Splatoona 26. avgusta. Nintendo je također nedavno dodao Octo ekspanziju za Splatoon 2 na Nintendo Switch Online plus plan proširenjaomogućavajući pretplatnicima da igraju DLC bez dodatnih troškova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *