Igre

Pokemon Sword and Shield igrači mogu dobiti Shiny Grimmsnarl na ograničeno vrijeme

Novi Max Raid događaj je počeo u Pokemon Sword and Shield.

Do 21. avgusta, Impidimp i njegove evoluirane forme, Morgrem i Grimmsnarl, češće se pojavljuju u brlogama Max Raid širom Divljeg područja, Isle of Armor i Crown Tundra.

Osim toga, igrači imaju priliku susresti se sa sjajnim Grimmsnarlom u Max Raids s pet zvjezdica. Međutim, vaše šanse da pronađete jednog su prilično male, tako da ćete morati učestvovati u što je moguće više Max Raidova ako se nadate da ćete ga uhvatiti prije nego što se događaj završi.

Događaj Max Raid traje do 16:59 pm PT 21. avgusta. Prije nego što se istaknuti Pokemon počne pojavljivati ​​u vašoj igri, prvo morate osvježiti svoje racije, bilo povezivanjem na internet ili odabirom “Preuzmi vijesti o divljim područjima” iz menija Mystery Gift.

Pokemon Sword and Shield prvi put je lansiran za Nintendo Switch još u novembru 2019. Od tada su igre redovno bile domaćin specijalnih Max Raid događaja, iako su znatno usporile posljednjih mjeseci od sljedećih glavnih igara serije, Pokemon Scarlet i Violet, najavljeni su.

Pokemon Scarlet and Violet će se pojaviti za Switch 18. novembra. Kompanija Pokemon stalno otkriva nove detalje o naslovima prije njihovog objavljivanja. Ranije ovog mjeseca, kompanija je podijelila a nova prikolica predstavljajući region otvorenog sveta igara i nekoliko novih Pokemona.

Za više, svakako provjerite sve što znamo o Pokemon Scarlet i Violetkao i svaki novi Pokemon otkriven do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *