Igre

Pokemon Scarlet and Violet: Kako dobiti svoj bonus Pikachu

Pokemon Scarlet i Violet su stigli na Nintendo Switch, a igre nude poseban bonus za one koji su prvi usvojili. Ako kupite jedan od naslova prije 28. februara 2023., moći ćete dobiti rijetkog Pikachua. Evo svega što trebate znati o besplatnom Pokemonu i kako ga zatražiti.

Šta je posebno kod ovog Pikachua?

Iako je Pikachu prilično čest, ovaj besplatni Pikachu ima nekoliko posebnih karakteristika koje ga izdvajaju od onih koje možete uhvatiti u divljini.

Prvo, ovaj Pikachu poznaje Fly, potez koji obično nije sposoban naučiti u seriji igara. Povrh toga, ovaj Pikachu postaje leteći tip kada se Terastalizira, što znači da će dobiti bonus za napad kada koristi Fly.

Kako potraživati ​​Pikachua

Slično besplatnim Pokemonima u prošlim igrama, ovaj Pikachu se distribuira putem Mystery Gift-a, funkcije koju ćete otključati otprilike jedan do dva sata nakon igre.

Nakon što otključate Mystery Gift, slijedite ove korake da preuzmete svog besplatnog Pikachua:

  1. Otvorite meni
  2. Odaberite Mystery Gift
  3. Odaberite Nabavite putem interneta
  4. Slijedite upute za povezivanje na mreži i preuzimanje Pokemona
  5. Sačuvajte svoju igru

Kao što je spomenuto, ovaj Pikachu će biti dostupan samo do 28. februara 2023. Ne zna se hoće li Pokemon ponovo biti ponuđen u budućnosti, tako da ćete ga morati zatražiti prije toga ako se nadate da ćete ga dodati u svoj zbirka.

Više o Pokemon Scarlet i Violet

Leave a Reply

Your email address will not be published.