Igre

Pokemon Scarlet and Violet ažuriranje stiže u Pokemon Presents u srijedu

Kompanija Pokemon objavila je neke vijesti u ponedjeljak, uz video prezentaciju zakazana za srijedu, 3. avgust. Sadrži ažuriranje o igrama Nintendo Switch Pokemon Scarlet i Violetkoji izlazi 18. novembra.

Prezentacija (koja će se činiti kao cijeli video, a ne kao livestream) će također uključivati ​​ažuriranja drugih Pokemon aplikacija i igara, napominje kompanija.

Kada mogu gledati Pokemon Presents?

Video prezentacija će biti dostupna u srijedu u 06:00 PT/9:00 ET, što se pretvara u 14:00 GMT ili 23:00 AEST.

Kako mogu gledati Pokemon Presents?

Biće dostupan na zvaničnom Pokemon YouTube kanalu. Ugradili smo YouTube link iznad, tako da možete gledati ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.