Igre

Pobrinite se za preranu mačku u My Talking Tom na Apple Arcade

Apple Arcade dodao je igricu za virtuelne ljubimce My Talking Tom katalog naslova u petak. U igri usvajate mačku, dajete joj ime i brinete o njoj. Pobrinite se da Tomove potrebe budu zadovoljene i da je sretan, nahranjen i odmoran.

Briga o Tomu je daleko od onoga što biste doživjeli sa pravom mačkom. Tom stoji na zadnjim nogama, drijema u svom ljudskom krevetu i stidljivo se ceri dok koristi pravi toalet — ova animacija je, posebno, previše realistična.

My Talking Tom također uključuje mini igre kao što su bubble shooter, 2048 i Flappy Tom, kao i aktivnosti pamćenja i podudaranja. Što više igrate, više kovanica, dijamanata i ključeva u igri ćete zaraditi za otključavanje nagrada i dodataka za Toma.

Igra traži pristup mikrofonu vašeg uređaja u ranoj fazi igre. Ovo je tako da Tom zapravo može “razgovarati” s vama i ponavljati riječi koje izgovorite. Možete odabrati da ostavite isključen mikrofon i da i dalje uživate u drugim aspektima igre.

My Talking Tom je također dostupan u App Store-u za igrače koji nisu pretplaćeni na Apple Arcade, ali ćete naići na oglase i kupovine unutar aplikacije. Outfit7, studio iza igre, također ima više aplikacija koje prikazuju Toma i druge životinje koje govore.

Apple Arcade dodaje nove igre i ažuriranja sadržaja svake sedmice. Ako ste zainteresovani da isprobate Apple Arcademožete dobiti a tromjesečna besplatna proba uz kupovinu novog uređaja ili mjesec dana besplatno ako se prijavljujete prvi put. Otvorite App Store i dodirnite ikonu džojstika na dnu ekrana da pokrenete uslugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *