Igre

Osnovna igra Sims 4 biće besplatna za preuzimanje od 18. oktobra

Ako još niste uskočili u igru ​​Sims 4, savršena prilika se približava. U srijedu su EA i Maxis objavili da će osnovna igra Sims 4 biti trajno besplatna za preuzimanje od 18. oktobra za PC i Mac putem EA aplikacije, Origin ili Steam, kao i PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X i Series S i Xbox One sistemi.

Ako ste već kupili osnovnu igru ​​Sims 4, i dalje ćete dobiti poklon od EA 18. oktobra. Prema izdanju, članovi EA Play i EA Play Pro će dobiti nadograđeno iskustvo kada paketi The Sims 4 ide na Play Listu. EA Play izdanje uključuje The Sims 4 Get to Work Expansion Pack, dok EA Play Pro Edition uključuje i The Sims 4 Get to Work Expansion Pack i The Sims 4 Toddler Stuff Pack. Inače, vlasnici osnovnih igara moći će besplatno preuzeti Desert Luxe Kit od sada do 17. oktobra.

„S obzirom da je The Sims 4 postao besplatan za igranje, naš tim je više nego ikada posvećen razvoju novih i značajnih The Sims 4 iskustava za naše igrače, a mi ćemo nastaviti da razvijamo i izdajemo pakete, komplete i Sims Delivery Express pakete u doglednoj budućnosti ”, navodi EA u saopćenju.

Za sada, The Sims 4 osnovna igra košta 20 dolara na kompatibilnim platformama. Digital Deluxe Edition košta 30 dolara, a Steam nudi različite pakete osnovnih igara, proširenja i paketa igara.

Za više informacija o The Sims 4 pogledajte opuštajući videozapisi o izgradnji Sims 4 i Esencijalni Sims 4 varalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.