Igre

Odgođeno je besplatno ažuriranje za Nintendo Switch Sports

Sljedeće besplatno ažuriranje za Nintendo Switch Sportovi ima malo kašnjenje. Prvobitno planirano da stigne na jesen, ažuriranje će sada biti lansirano negde ove praznične sezone.

Glavni dodatak u ovom ažuriranju je novi sport: golf. Moći ćete igrati na raznim stazama, uključujući 21 rupu iz Wii Sports serije.

Pored lokalne igre, možete se takmičiti protiv do sedam drugih igrača istovremeno online u Survival Golfu. Nakon svake runde, igrač sa najviše udaraca se eliminira dok ne ostane samo jedan pobjednik.

Da biste igrali Nintendo Switch Sports online, morat ćete imati Nintendo Switch Online članstvo. Usluga dolazi u dva nivoa. Osnovni plan košta 20 USD godišnje za jednog korisnika i uključuje nekoliko pogodnosti, kao što su sigurnosne kopije u oblaku i pristup klasičnim NES i SNES igrama.

Nintendo također nudi premium paket proširenja. Ovo košta 50 USD godišnje za jednog korisnika i ima dodatne pogodnosti, uključujući pristup odabranom Switch DLC-u, kao i klasičnim N64 i Sega Genesis igrama. The sljedeći talas N64 igara uključivat će Mario Party 2, Pokemon stadion i GoldenEye 007.

Čitaj više: GoldenEye 007 dolazi na promjenu sa online multiplayerom

Leave a Reply

Your email address will not be published.