Igre

Nintendo Direct: Zelda Tears of the Kingdom, GoldenEye, Bayonetta 3 i sve najavljeno

Nintendo Direct: Zelda Tears of the Kingdom, GoldenEye, Bayonetta 3 i sve najavljeno – CNETŽelite da vas CNET obavijesti o padu cijena i najnovijim vijestima?

Pikmin 4, Fire Emblem Engage i Octopath Traveler 2 bile su među nadolazećim Nintendo Switch igrama koje su predstavljene u utorak.

Link gleda na plutajuća ostrva na nebu u ključnoj umetnosti Zelda: Tears of the Kingdom.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’s naslov i datum izlaska došli su u konačnoj najavi Nintendo Directa.

Nintendo

Nintendo nas je poslao s gomilom uzbudljivih najava Nintendo Direct prijenos uživo u utorakotkrivajući naslov i datum izlaska The Legend of Zelda: Breath of the Wild je nastavakponovno izdanje N64 classic GoldenEye 007nova igra Fire Emblem, sljedeći talas Mario Kart 8 staza i još mnogo toga.

Hajdemo da prođemo kroz parcelu.

  • Pilotwings 64, Mario Party 1 i Mario Party 2 će se ove godine pridružiti i Nintendo Switch Online N64 biblioteci. Mario Party 3, Pokemon stadion 1 i 2, 1080 Snowboarding i Excitebike 64 bit će dodani 2023. godine.
  • Pikmin 4 će izaći 2023. Nismo vidjeli nikakvu igru ​​za strategiju u realnom vremenu i igru ​​slagalice, ali možete igrati iz perspektive Pikminovih blizu tla, a ne iz tradicionalnog izometrijskog gledišta serije.
  • Mario Kart 8 Deluxe sljedeća serija booster kursa DLC će uključivati ​​Merry Mountain iz Mario Kart Tour-a i Peach Gardens iz Mario Kart DS-a (zajedno sa još dvije neobjavljene staze), a kreće ove praznične sezone.
  • It Takes Two, hvaljena co-op avantura, stiže na Switch 4. novembra.
  • Tunic, indie razvijena avantura rješavanja zagonetki, stiže Switch 27. septembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.