Igre

Nintendo Direct: Vrijeme početka, kako gledati i mijenjati igre koje dolaze ove zime

Nintendo će pokazati svoju zimsku liniju igara tokom novi Nintendo Direct u utorak. Kompanija Mario planira 40-minutnu emisiju u kojoj će biti prikazani naslovi koji dolaze na Nintendo Switcha moguće i mobilne igrice.

Mnoge od nadolazećih igara već imaju datume izlaska, ali moglo bi biti više detalja, kao i iznenađenje ili dva.

Kada je sljedeći Nintendo Direct?

Sljedeći Nintendo Direct će se održati u utorak, 7:00 PT/10:00 ET.

Kako mogu gledati Nintendo Direct?

Prenos uživo će se emitirati na Nintendo YouTube kanalu i trajat će 40 minuta — ugrađen je iznad tako da možete gledati ovdje. Nintendo UK tweeted U ponedjeljak neće emitirati događaj uživo na svom YouTube kanalu iz poštovanja prema nacionalnoj žalosti nakon smrt kraljice Elizabete II ali će biti dostupan kao video na zahtjev u 16:00 po UK vremenu.

Koje će igre Nintendo prikazati tokom svog Nintendo Directa?

Nintendo je već najavio neke od svoje zimske linije za 2022., uključujući No Man’s Sky, Bayonetta 3, Sonic Frontiers, Persona 5 Royal i — vjerovatno će to biti njegov najveći naslov sezone — Pokemon Scarlet i Violet (koji izlazi 18. novembra).

Nekoliko igara za koje se spekuliše da će dobiti zvanične datume su Alan Wake Remastered (koji je pogodio druge sisteme prošle godine), Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp i Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion. Možda će biti i više detalja o najvećoj Nintendo igri za 2023. The Legends of Zelda: Breath of the Wild 2što je odgođeno ranije ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.