Igre

Najbolji Game Pass i Xbox Live Deals

Bilo da ste a PC, Xbox One ili Xbox serija X korisnik, jedan od najboljih načina da izvučete maksimum iz svoje konzole i uživate u tonama Xbox igara bez narušavanja novca je jedna od Microsoftovih pretplata na igre. Međutim, s tri različite pretplate koje možete izabrati, može biti malo teško odlučiti koja će biti najbolja za vas. Srećom, CNET je tu da pomogne. U nastavku smo raščlanili glavne razlike između tri različita članstva za igre koje Microsoft nudi, Xbox Gold, Game Pass i Game Pass Ultimate, kao i zaokružili neke od najboljih dostupnih ponuda tako da se možete prijaviti za manje. Nastavit ćemo ažurirati ovu stranicu kako ponude budu dolazile i prolazile, tako da često provjeravajte najbolje dostupne cijene.

Gold vs. Game Pass vs. Ultimate

Ne postoji jedna već tri različite usluge na koje se možete pretplatiti da biste poboljšali svoje iskustvo igranja na Xbox-u, pa koju biste trebali dobiti? Zaista zavisi kakav ste tip igrača. Možete pogledati naše detaljan pregled Game Pass u odnosu na Live Gold ovdjeali ovo su glavne razlike tako da možete odabrati plan koji vam odgovara.

Zlato

Ako uživate u haosu online igara za više igrača, Gold članstvo je prilično neophodno. Da biste igrali gotovo bilo koju Xbox igricu na mreži, bilo da se radi o trčanju i pucanju u najnovijoj takmičarskoj pucačini ili kosite horde zombija sa svojim prijateljima na drugom kraju zemlje, morat ćete imati Xbox Live Gold članstvo da to učinite – – osim što je od prošlog aprila, besplatne igre poput Fortnitea i Warzonea više ga neće zahtijevati. Zlato košta 10 dolara mjesečno, ili se možete prijaviti za tromjesečnu pretplatu za 25 dolara i uštedjeti nekoliko dolara svakog mjeseca.

Game Pass

Ako više volite iskustvo za jednog igrača, Game Pass je odlična cijena. Registracija vam daje pristup više od 400 igara iz Xbox kataloga. Dostupan je ogroman niz igara, od velikih naslova kao što su Batman: Arkham Knight i Back 4 Blood, do malih šarmantnih indija poput Hadesa i Firewatcha. Plus klasici iz Xbox 360 ere kao što su Mass Effect i Fallout: New Vegas.

Postoje dvije verzije ove pretplate, jedna za korisnike konzole i jedna za korisnike PC-a, ali obje koštaju 10 USD mjesečno. Jedina velika razlika je u tome što PC plan uključuje pretplatu na EA Play, koja dodaje još nekoliko naslova vašoj biblioteci i pruža neke ekskluzivne nagrade i sadržaj za odabrane EA igre. Tu je i jedan u toku je promocija za PC pretplatu što omogućava novim pretplatnicima da dobiju svoj prvi mjesec za samo $1.

Game Pass Ultimate

Game Pass Ultimate je najbolje od oba svijeta. Po cijeni od 15 USD mjesečno, Ultimate pretplata uključuje i Gold i Game Pass za 5 USD manje nego što bi koštala zasebna prijava. Dobit ćete pristup cijeloj biblioteci Game Pass-a na svojoj konzoli, PC-u i mobilnom uređaju, kao i Gold članstvo tako da možete igrati igre i online. Također ćete dobiti pogodnosti poput ekskluzivnih ponuda i sadržaja u igrici, a uključuje pretplatu na EA Play. Za svestrane igrače koji ne žele praviti kompromise, ovo je najbolja opcija. A novi korisnici koji se sada prijave mogu dobiti svoj prvi mjesec za samo $1.

Trenutno su dostupne najbolje ponude za pretplatu

Za razliku od uporedive pretplate za PlayStation, ne postoji godišnji plan članstva ni za Gold ni za Game Pass, što malo otežava njihovo stalno pronalaženje po dobroj cijeni. Iako se ponude direktno iz Xboxa pojavljuju povremeno, obično su samo za nove pretplatnike. Međutim, drugi prodavci i treće strane povremeno imaju ponude za digitalne kodove kako bi vam pomogli da uštedite nešto novca svakog mjeseca. Evo najboljih koje smo pronašli i koji su trenutno dostupni.

Microsoft

Ako ste u potrazi za najboljom mogućom ukupnom vrednošću, ovo je plan za vas. Ultimate vam već štedi 5 USD mjesečno spajanjem Gold i Game Pass članstva, a ova tromjesečna pretplata je u prodaji za 17 USD manje nego što bi vas koštalo mjesečno. Sa ukupno 28 dolara, to smanjuje mjesečnu cijenu na nešto više od 9 dolara, umjesto uobičajenih 15 dolara. Povoljni pretplate na Ultimate su prilično male, tako da osim ako niste novi pretplatnik, ovo je najbolja vrijednost koju ćete tamo pronaći u ovom trenutku.

Microsoft

Ako ste slučajno novi pretplatnik na Game Pass Ultimate, Microsoft trenutno nudi prilično veliku ponudu. Novi pretplatnici mogu dobiti svoj prvi mjesec za samo 1 USD, štedeći vam 14 USD od uobičajenih mjesečnih troškova. Nakon prvog mjeseca, vaše članstvo će se vratiti na uobičajenih 15 USD mjesečno. Sve u svemu, ovo je daleko najbolja ponuda koju ćete pronaći na bilo kojoj Xbox pretplati, sve dok ispunjavate uslove za popust.

Microsoft

Ako tražite haos za više igrača, ovo će biti vaša najbolja opklada za dobru vrijednost. Ovaj paket iz Best Buy-a košta 60 dolara za cijelu godinu, što mjesečne troškove prepolovi na samo 5 dolara.

Microsoft

Ako niste potpuno sigurni da li vam je potrebna ili želite Gold pretplata, ovo je odlična prilika da je isprobate neko vrijeme prije nego što se posvetite čitavoj godini. CDKeys trenutno ima tromjesečno Gold članstvo dostupno za samo 12 USD, što spušta mjesečnu cijenu na 4 USD umjesto 10 USD. Samo imajte na umu da se čini da je ova ponuda ekskluzivna za korisnike konzole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.