Igre

Najbolje ponude Xbox kontrolera za Crni petak, počevši od 40 USD

Xbox gamepad je postao omiljeni kontroler za igre za gotovo sve. Uz Xbox Series X i Series S (i Xboxove posljednje generacije), to je zadani kontroler za PC igre, i naširoko se koristi u igrama pametnih telefona/tableta, igrama u oblaku, pa čak i sa set-top box uređajima kao što je Apple TV.

Nakon što smo prošli kroz bukvalno desetine ovih tokom godina, postoji još jedna velika istina – Xbox kontroleri, uključujući zvanične Microsoftove, nisu baš čvrsti i verovatno ćete morati da zamenite jedan ili više njih u nekom trenutku. Na primjer, upravo sam prije nekoliko mjeseci počeo koristiti poseban Forza-dizajn polutransparentni kontroler sa svojim Xbox Series X, a jedan od okidača već hvata.

Dobra vijest je da s Crnim petkom i prazničnom šoping sezonom, postoji mnogo odličnih ponuda i rasprodaja Xbox kontrolera. Obično 60 dolara ili više, neki dizajni i boje, mnoge trgovine ih nude za manje od 40 dolara, iako ste možda ograničeni u izboru boja.

Zaokružujem neke od najboljih ponuda, a sve naše najbolje ponude za Crni petak možete pronaći ovdje.

Josh Goldman/CNET

Najosnovniji službeni Xbox kontroler, malo ažuriran za Xbox Series X/S sa novim stilom usmjerenih padova, obično je između 59 i 64 USD kada nije u prodaji.

Amazon trenutno ima sjajnu cijenu od 39 dolara, ali samo na crno-bijelim verzijama. Nekoliko drugih boja, uključujući plavu, električnu volt (poput neon zelene) i mineralnu camo, trenutno koštaju 44 dolara.

Best Buy ima sličnu ponudu od 39 dolara, ali u tom slučaju crna, bijela i crvena koštaju 39 dolara, dok druge boje koštaju više.

Target ima crno-bijelu verziju za 39 dolara, a ostale boje za 44 dolara. Microsoftov vlastiti dogovor je potpuno isti. Walmartov najjeftiniji Xbox kontroler trenutno je 45 dolara, ali ću ga pratiti da vidim da li će se poklopiti.

Primate obavještenja o cijenama za Xbox Core bežični kontroler, 39 USD

Microsoft

Ovaj nadograđeni kontroler nudi čvršću konstrukciju, izmjenjive palice, dodatne kontrole za lopatice, dvije različite postavke dubine okidača i gumenu ručku koja se omota. Obično košta 179 dolara, ali Microsoft ga trenutno ima niže. Za sada je to jedina prodajna cijena koju sam vidio upravo za ovaj proizvod.

Snimak ekrana Dan Ackerman/CNET

Ovi jedinstveni dizajni po narudžbi trenutno nisu u prodaji, ali svakako ih vrijedi pogledati ako tražite jedinstveni poklon. Možete prilagoditi boju i ponekad završnu obradu gotovo svakog dijela kontrolera, uključujući i čvrste boje i nekoliko uzoraka.

Neki izbori dodaju dodatni trošak, a ako želite ići all-in, postoji i prilagodljiva verzija Elite kontrolera, koja počinje od 149 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.