Igre

Nabavite besplatne Pokemone tokom Pokemon Svjetskog prvenstva

Svjetsko prvenstvo u Pokemonima 2022. počinje 18. avgusta, a Pokemon Company slavi poklanjanjem dva besplatna Pokemona za igre Pokemon Sword and Shield.

Navijači koji lično prisustvuju Svjetskom prvenstvu u Londonu moći će dobiti besplatnu Sinisteu. Ovaj određeni Pokemon dolazi opremljen Moomoo mlijekom i zna Celebrate, potez koji obično ne može naučiti u igrama.

Čak i ako ne možete prisustvovati lično, i dalje ćete moći dobiti besplatnog Pokemona tako što ćete se uključiti. Tokom prijenosa uživo na Svjetskom prvenstvu, Pokemon Company će podijeliti kod za preuzimanje mitskog Pokemona Victini. Kada se kod otkrije, aktivirajte svoju kopiju Sword or Shield-a i slijedite ove korake da biste ga preuzeli:

  • Pritisnite X da otvorite meni
  • Odaberite Mystery Gift
  • Odaberite “Nabavite misteriozni poklon”
  • Odaberite “Nabavite s kodom/lozinkom”
  • Unesite Victini kod

Victini kod za preuzimanje će važiti samo do 16:59 po pacifičkom vremenu 21. avgusta, tako da ga morate iskoristiti pre toga.

Svjetsko prvenstvo 2022. traje do 21. avgusta, sa posvećenim takmičenjima za Pokemon Sword and Shield, Pokemon Go, Pokemon Trading Card Game i još mnogo toga. Cijeli događaj će se prenositi na Pokemonovim službenim YouTube i Twitch kanalima. Kompletan raspored prijenosa možete pronaći ovdje.

Ovo nisu jedini posebni Pokemoni koje trenutno možete dobiti u igri Sword and Shield. Shiny Grimmsnarl trenutno se pojavljuje u raid brlozima kao dio posljednjeg Max Raid događaja igara. Kao i kod Victini, događaj bi trebao biti završen u 16:59 po pacifičkom vremenu 21. avgusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *