Igre

Modern Warfare 2 za više igrača otkriva da se događa u Call of Duty: Next

Call of Duty: Modern Warfare 2 je postavljen za lansiranje 28. oktobra za PC i konzole, a fanovi uzbuđeni zbog igre će prvi put pogledati njenu verziju za više igrača 15. septembra na Call of Duty: Next eventu.

Programer Infinity Ward će predstaviti Modern Warfare 2 modove za više igrača, budućnost franšize i najnoviji naslov u kraljevskoj bitki Call of Duty: Warzone, kao i mobilnu verziju igre. Kompanija nije navela vrijeme za događaj niti gdje će se prenositi uživo.

Infinity Ward je u nedjelju također otkrio datum za Modern Warfare 2 beta verziju za više igrača. Vlasnici PS4 i PS5 će imati svoj prvi krek u beta verziji, a oni koji su unaprijed naručili Modern Warfare 2 će dobiti rani pristup od petka, 16. septembra, u 10:00 PT/13:00 ET. Svi ostali igrači PlayStationa mogu uskočiti u beta verziju počevši od nedjelje, 18. septembra, a test će trajati do utorka, 20. septembra. PS Plus pretplata nije potrebno da bude dio beta.

Zatim u četvrtak, 22. septembra, počinje drugi talas beta verzije, na Xbox One, Xbox Series X|S i PC-u za one koji su prednaručili igru. Crossplay će biti omogućen kako bi se igrači na različitim platformama udružili. An Pretplata na Xbox Live će biti potreban za Xbox beta testere. Ovaj drugi vikend će potom biti otvoren za PS4 i PS5 igrače u subotu, 24. septembra, i trajati do završetka testa u ponedeljak, 26. septembra.

Modern Warfare 2 je nastavak Modern Warfare 2019. Obje igre su ponovno pokretanje originalnih igara Call of Duty: Modern Warfare koje su izašle krajem 2000-ih. Igra će koštati 70 dolara na svim platformama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *