Igre

Dell spustio Xbox Series S na najniži nivo od 235 dolara uz ovaj ugovor za Crni petak

Ova priča je dio Gift Guidenaša cjelogodišnja kolekcija najboljih ideja za poklone.

Odbrojavanje do Crni petak je uključen, a trgovci snižavaju cijene na hiljade artikala. Igrači koji su dugo čekali da kupe Xbox serija S možda će konačno htjeti povući okidač, jer je Dell pobijedio trgovce kao što su Target, Best Buy i Microsoft, koji spustio cijenu na 250 dolarai prodaje konzolu za najniži nivo svih vremena od samo 235 dolara. To je dodatnih 15 dolara na cijene konkurenata.

Ne samo da je serija S jedna od najjeftinijih konzola na tržištu, već je i kompaktnija od serije X i potpuno je digitalna, što znači da možete smanjiti nered uzrokovan fizičkim diskovima za igre. Dok Serija S igra na 1440p umjesto prave 4K rezolucije, to čini minimalnu razliku i vjerovatno neće biti važno većini običnih gejmera. Također dolazi sa 512 GB prostora za pohranu, ali ako primijetite da vam je ponestalo sa potpuno digitalnom bibliotekom igara, uvijek možete dodati karticu za proširenje za dodatni prostor. Plus, vredi razmisliti o tome sa 10 dolara Xbox Game Pass mjesečnu pretplatu možda nećete morati kupiti nijednu igru, ovisno o vašim ličnim preferencijama.

A prethodni dogovor na Xbox Series S koji je uključivao besplatnu poklon karticu brzo se rasprodao, a očekujemo da će i ovaj ugovor učiniti isto, pa svakako napravite svoj izbor uskoro ako želite da nabavite konzolu po ovoj fantastičnoj cijeni.

Čitaj više: Xbox Series X naspram Xbox Series S: Koja je igraća konzola najbolja za vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *