Igre

Besplatno Monster Hunter Rise: ažuriranje Sunbreak dodaje nova čudovišta, zadatke i još mnogo toga

Monster Hunter Rise: Sunbreak dobija svoje prvo besplatno ažuriranje 10. avgusta, najavio je programer Capcom.

Ažuriranje će uvesti niz novih sadržaja u ekspanziju, uključujući četiri nove varijante čudovišta za lov: Lucent Nargacuga, Silver Rathalos, Gold Rathian i Seething Bazelgeuse.

Ne samo da su ova čudovišta strašnija od svojih standardnih varijanti, svako ima i prateći novi set opreme za kovanje od materijala koji ispuste.

Pored novih čudovišta, besplatno ažuriranje će uvesti nedjeljne događaje. Oni će početi da se pojavljuju 18. avgusta i nudiće ekskluzivne nagrade za zaradu, uključujući posebnu opremu.

Ažuriranje će također predstaviti lokaciju koja se vraća, Forlorn Arena, zajedno sa novim Anomaly Questovima — izazovnim završnim misijama koje će vas suprotstaviti Afflicted Monsters. Nakon ažuriranja, moći ćete preuzeti A5 rang Anomaly Quests, koji će vas natjerati da lovite nove Afflicted verzije Lunagarona, Mizutsunea i drugih čudovišta.

Postojaće i novi sistem zadataka pod nazivom Istraživanja anomalija. Prema Capcomu, uslovi misije kao što su ciljano čudovište, lokacija i broj igrača će biti nasumično određeni, držeći igrače na nogama. Svaki također ima postavljeni nivo koji će odrediti vrste nagrada koje ćete dobiti po završetku potrage.

Besplatno ažuriranje zaokružuje novi asortiman plaćenog DLC-a, uključujući novu kozmetičku odjeću, opcije prilagođavanja za vašeg lovca i emocije. Dodatne detalje o ažuriranju možete pronaći na Capcomovoj web stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *