Crypto

Želite zaraditi novac u Metaverse? Pogledajte ovu novu kriptovalutu od 0,025 dolara u pretprodaji odmah

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Novi projekat za pretprodaju RobotEra je sada prešao cifru od 200.000 dolara u samo dvije sedmice dok investitori žure da kupe njegov izvorni TARO token uprkos haosu na širem kripto tržištu. TARO ima značajan potencijal rasta, posebno za investitore koji žele da ostvare dobit u svijetu virtuelne stvarnosti.

Šta je RobotEra?

RobotEra je GameFi projekat koji kombinuje više tehnoloških koncepata nove generacije, u rasponu od nezamenljivih tokena (NFT) do stekinga, pa čak i metaverzuma.

Proizvod LBank Labsa, RobotEra vodi igrače u Taro, virtuelni svijet u kojem će moći obnoviti ovu planetu nakon što je uništena u kataklizmičnom događaju. Sa svijetom spremnim za novi dah života, igrači mogu odabrati avatare robota i kupiti zemljište za obnovu okoline.

Uz RobotEra, igrači ulaze na planetu Taro i obnavljaju strukture u rasponu od kuća do muzeja i trgovačkih centara. Oni takođe mogu kupiti zemljište i imovinu, koji su NFT-ovi. Ovim tokenima će se moći trgovati unutar igre ako igrači izaberu, iako ostaje cilj obnoviti cijelu planetu od nule.

Izgrađene zgrade postat će imovina koja se može prodati, dok se metaverzalne parcele mogu monetizirati na različite načine, od prodaje prostora na bilbordima do naplate cijena ulaznica i još mnogo toga. Igrači također mogu ići u misije i učestvovati u događajima dok grade zemlju u ovom virtuelnom svijetu.

RobotEra nudi različite alate za pravljenje po narudžbi koje igrači mogu koristiti. Korisnici mogu dodavati dinamične 3D scene, komunicirati s drugim igračima i prilagođavati strukture koje grade pomoću ilustracija i zvučnih zapisa. Oni također mogu igrati i zarađivati ​​od igre bez znanja kodiranja.

Kako igra raste, osnivači RobotEra vjeruju da će postojati više slučajeva korištenja i načina na kojima igrači mogu ostvarivati ​​prihod tokom vremena. Metaverzum je otvoren za sve, uz minimalna ograničenja na osnovu uređaja i lokacije.

NFT i Metaverse Sljedeća generacija rješenja

Ono što je započelo Bitcoin kao pokret od tada je preraslo u čitav finansijski poredak. Sada su se čitavi ekosistemi izrodili kako bi dalje proširili ovu decentraliziranu ekonomiju. NFT i metaverzum su dva uzbudljiva. Obje su postale istaknute tokom kripto prelomnog trenutka 2021. i nastavile su rasti uprkos širem trendu pada tržišta.

Prema Metaverse izvještaj o tržištuočekuje se da će krajolik virtuelne i proširene stvarnosti imati 39,4% složenu godišnju stopu rasta (CAGR) od 2022. do 2030. godine.

NFT-ovi takođe imaju jaku buduću privlačnost za nekoliko investitora. Prema tržišnom izvještaju od Technavio, očekuje se da će digitalni kolekcionarski ekosistem dostići fenomenalnu vrijednost od 147 milijardi dolara u naredne četiri godine. Ovo prati projektovanu putanju rasta tržišta od 35,27% u CAGR u navedenom periodu.

Ovo ukazuje na ogroman potencijal, a RobotEra centralna usluga u ovom prostoru je još uzbudljivija.

S obzirom da nekoliko tehnoloških kompanija također istražuje oba podsektora, RobotEra je kripto dragulj koji se ne smije propustiti.

TARO – Native Token

Nazvan po planeti metaverzuma, TARO je izvorni token za RobotEra. Digitalna imovina je nedavno puštena u pretprodaju i prikupila je preko 204.500 dolara.

S obzirom na to da se očekuje da će metaverzalne igre doživjeti ponovno oživljavanje kada tržište krene u bikovski rast, TARO je jedna digitalna sredstva na koju investitori računaju da će vidjeti rast cijena.

Trenutno je cijena za jedan TARO samo $0,025. Međutim, budući da je pretprodaja imovine podijeljena u različite faze, njegova cijena će porasti još više.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.