Crypto

Zašto su cijene kriptovaluta danas niže, ali je skok na vidiku

Cijene kriptovaluta danas su malo pale nakon više od sedmicu konstantnih vijesti, ali investitori ne moraju biti zabrinuti jer je preostalo nekoliko prilika za kapitaliziranje na tržištu.

Cijene kriptovaluta danas su niže

Iako je povratak bio samo jednocifreni, postoje neki koji žale zbog nedavnog pada cijena na kripto tržištima nakon nedavnog bikovskog niza tokom posljednjih nekoliko sedmica.

Niže cijene kriptovaluta nisu ništa neobično s obzirom na šire tržište; retracementi su normalni i za očekivati.

Špekulanti su naklonjeni nekim projektima

Neki špekulanti vjeruju da će se tržišta snažno oporaviti u narednim sedmicama i mjesecima, i kao takvi su raspoloženi za niz različitih projekata koji idu naprijed.

Konkretno, špekulanti koji imaju visoku toleranciju na rizik razmišljaju o ulaganju u projekte u ranoj fazi gdje vjeruju da će moći pronaći najveći mogući povrat na svoju investiciju.

MEMAG

MEMAG je izvorni token Meta Masters Guild-a, koji je potpuno nova igra za zaradu ekosistema igara koji nagrađuje svoje korisnike za pobjede u utrkama sa MEMAG tokenom.

Meta Masters Guild je ceh za igre koji stvara svoje vlastite igre, i do sada je bio dobrodošao od strane svoje zajednice koja je izuzetno raspoložena za nastavak projekta, posebno zahvaljujući igrici trkaćih kartinga koja je uzbudljiva u svijetu igre kako bi se zaradile trkačke igre.

FGHT

FightOut je projekat za zaradu koji ima za cilj da potakne svoje korisnike da budu što je moguće zdraviji i da ih nagradi za fokusiranje na fitnes.

Oni koji vježbaju s FightOut platformom mogu pratiti i bilježiti svoj napredak uz FightOut mobilnu aplikaciju, koja je dizajnirana kao osobni trener koji može pomoći da postignete svoje fitnes ciljeve.

RIA

Calvaria je potpuno nova igra za zaradu ekosistema igara čija se pretprodaja za njihov izvorni token RIA rasprodala izuzetno brzo tokom posljednjih nekoliko sedmica.

RIA pretprodaja je sada ušla u svoju završnu fazu, a ostalo je manje od 300.000 dolara vrijednih RIA tokena za prodaju prije nego što se pretprodaja završi za 12 dana.

To znači da svako ko želi osigurati RIA tokene po značajno sniženoj cijeni treba što prije otići na web stranicu Calvaria, prije nego što token počne izlistati na nizu centraliziranih berzi.

CCHG

C-Charge ima za cilj da bude jedan od najzelenijih ICO-a 2023. godine, a pretprodaja njihovog CCHG tokena je do sada bila izuzetno uspješna, a kompanija je već uspjela prikupiti više od 300.000 dolara.

Ovo je posebno impresivno s obzirom na to da smo trenutno na medvjeđem tržištu, a mnogi projekti se bore da prikupe kapital.

Trenutno, cijena CCHG tokena iznosi samo 0,013 dolara, ali bi trebalo da poraste na 0,0165 dolara u sljedećoj fazi pretprodaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *