Crypto

Započnite takmičenje s ovom novom kripto platformom – ne propustite pretprodaju

Razne vrste ljudi u kripto prostoru su nedavno ostvarile ogroman profit, uprkos medvjeđem tržištu.

Oni koji su bili u mogućnosti da ostvare profitabilne trgovine, kao što je skraćenje FTT-a na 20-22 dolara prije njegovog kolapsa na 2 dolara u razmaku od 48 sati, mogli su ostvariti ogroman profit.

Dash 2 Trade daje trgovcima sve alate koji su im potrebni

Dash 2 Trade je platforma koja trgovcima pruža sve uvide koji su im potrebni da bi mogli najefikasnije da se kreću tržištima.

Trgovci koji koriste platformu imat će pristup nizu različitih funkcija, uključujući mogućnost provođenja tehničke analize i mjerenja društvenog raspoloženja.

Ne samo ovo, već su naoružani i upozorenjima koja ih obavještavaju kada se na centraliziranim berzama nalaze novi projekti.

Sve što je potrebno za pristup ovim informacijama je pretplata denominirana u D2T tokenima: postoji besplatni nivo sa ograničenim funkcijama, potrebno je platiti 400 D2T za početni nivo, a 1.000 D2T je potrebno za profesionalni nivo koji ima punu raspon karakteristika.

Učestvujte u pretprodaji na platformi Dash 2 Trade

Ne samo da Dash 2 Trade služi trgovcima koji žele imati prednost na tržištu, već također osigurava da investitori imaju odgovarajuće alate za ulaganje u pretprodaje.

Ulaganje u projekte u njihovim najranijim fazama može biti izuzetno plodonosno, s obzirom na to da projekti s niskim kapitalom imaju najviše prostora za rast.

Predprodaje koje su navedene na web stranici Dash 2 Trade su detaljno ispitane od strane tima kako bi se osiguralo da su visokog kalibra, a svi investitori u pretprodaji će imati detaljne informacije o projektima uključujući tokenomiju, informacije o timu i faza završetka za mapu puta svakog projekta.

Odredite vlastite strategije trgovanja i automatizirajte ih

Jedan od najboljih delova platforme Dash 2 Trade je to što omogućava korisnicima da biraju sopstvene strategije trgovanja i da ih automatizuju.

To znači da se trgovci mogu kretati tržištima kada se ispune određeni uslovi, a da se ne moraju ni probuditi.

Trgovci mogu postaviti određene preduslove koji će se, kada se ispune, automatski izvršiti. To znači da, na primjer, ako bi Elon pomenuo DOGE na Twitteru, program bi mogao automatski izabrati da kupi i zadrži DOGE u unaprijed definiranom periodu.

Za one koji žele da se uvere da bi njihove strategije funkcionisale istorijski, postoji opcija za testiranje unazad: ovo pokazuje da li je strategija u prošlosti bila pobednička ili ne i iako se istorija ne ponavlja, često se rimuje.

Pretprodaja Dash 2 Trade je sada dostupna

Pretprodaja Dash 2 Trade se izuzetno brzo rasprodala u proteklih nekoliko sedmica, a vrijeme ističe onima koji žele nabaviti D2T token po nižim cijenama.

Sada je ostalo samo šest dana do Dash 2 Trade pretprodaje, što znači da ako neko želi da učestvuje po ovim nižim cenama pre liste tokena na nizu berzi, treba da pređe na njihovu veb stranicu što je pre moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *