Crypto

Vulcan Blockchain’s Auto-Rebasing Layer 1 Set za izdavanje Q1 2023.

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

28. decembra 2022., Tallinn, Estonija: Vulcan Blockchain je upravo najavio da će njegov novi protokol Layer 1 sa automatskim ponovnim baziranjem biti lansiran u prvom kvartalu 2023. Protokol, koji je u razvoju već neko vrijeme, ima za cilj da uravnoteži probleme na strani ponude koji utiču na stabilnost tržišta. U tom smislu, primarna ključna karakteristika Vulcan Blockchain-a je njegov mehanizam automatskog ponovnog baziranja, koji prilagođava opskrbu $VUL-a (nativnog novčića) svakih 15 minuta.

Vulcan, koji je dobio ime po bogu vatre i kova, ima jedinstvenu nikada prije viđenu blockchain tehnologiju. Auto-rebasing je jedinstvena karakteristika koja omogućava blockchainu da automatski prilagodi svoju ponudu kovanica u opticaju. Ovo može biti važan alat za održavanje stabilnosti i vrijednosti domaćeg novčića tokom vremena, kao i za pružanje predvidljivije i transparentnije monetarne politike.

The Vulcan Blockchain je takođe Auto-Compounding, što znači da kao vlasnik $VUL-a, vaše vlasništvo nad novčićima raste sa svakom epohom.

„Osim što pruža stabilnost, blok lanca sa automatskim prebaziranjem može pomoći u pružanju veće transparentnosti i predvidljivosti,“

rekao je Jason Matthison, COO kompanije Vulcan.

“Jasnim opisom pravila i uslova pod kojima će se prilagođavati isporuka tokena, blockchain sa automatskim rebaziranjem može korisnicima i investitorima dati bolje razumijevanje monetarne politike mreže. To može pomoći da se poveća povjerenje u mrežu, čineći je privlačnijom za korisnike i investitore,” dodao je.

Kako bi dodao svojim mogućnostima automatskog ponovnog baziranja, automatskog kompaundiranja, Vulcan Blockchain također ima jedinstveni mehanizam snimanja, poznat kao “Fire Pit” (nulta adresa). 80% svih naknada za transakcije na mreži automatski se šalje na Fire Pit, koji je potpuno nepristupačan i zauvijek spaljuje novčiće iz opticajnih zaliha. Ova funkcija omogućava da $VUL postane hiper deflaciona i pouzdano skladište vrijednosti kriptovalute tokom vremena.

Kombinacija ovih karakteristika, zajedno sa posvećenošću decentralizaciji, čini Vulcan Blockchain idealnom platformom za DeFi aplikacije. Bilo da ste korisnik, programer ili investitor, pozivnica postoji da se pridružite Vulcan Network na ovom uzbudljivom putovanju i budite dio budućnosti DeFi-ja.

O Vulcan Blockchainu

Vulcan Blockchain je prvi blockchain sa ugrađenim mehanizmom za automatsko ponovno baziranje, koji prilagođava opskrbu $VUL-a (nativnog novčića) svakih 15 minuta. Vulcan Blockchain se također automatski kompaundira, što znači da kao posjednik $VUL-a, vaše vlasništvo nad novčićima raste sa svakom epohom. Kombinacija ovih karakteristika, zajedno sa posvećenošću decentralizaciji, čini Vulcan Blockchain idealnom platformom za DeFi aplikacije.

Kontakt za medije:

Adrian Pante

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *