Crypto

Tri projekta u borbi protiv medvjeđeg tržišta: Orbeon Protocol (ORBN), Ethereum Classic (ETC) i Tron (TRX)

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Sa toliko kovanica na istorijski najnižem nivou, investitori očekuju zelenije pašnjake 2023. Ali koji tokeni će ispuniti ovo obećanje? Čini se da investitori favoriziraju projekte kao što su Orbeon Protocol (ORBN), Ethereum Classic (ETC) i Tron (TRX). Značajno je da je Orbeon protokol još uvijek u fazi pretprodaje i očekuje se da će porasti za 6000% u narednih nekoliko sedmica.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic (ETC) pokušava da kombinuje tehnologiju Ethereuma (ETH) sa filozofijom Bitcoin (BTC). Dok ostatak kripto tržišta još uvijek pada, Ethereum Classic se zapravo relativno dobro drži svoje vrijednosti. S ovom snagom, neki tržišni stručnjaci predviđaju da će Ethereum Classic (ETC) biti dobar zalogaj za 2023. i dalje, budući da projekat ostvaruje originalnu viziju Ethereuma. Međutim, Ethereum Classic (ETC) se suočio s kritikama zbog svog Proof-of-Work mehanizma. Ovo je od tada promijenjeno u originalnom Ethereum projektu, i mnogi se nadaju da će vidjeti da će Ethereum Classic (ETC) usvojiti isti mehanizam.

Tron (TRX)

Tron (TRX) je sličan Ethereum Classicu (ETC) po tome što se drži svoje originalne filozofije. Tron ima za cilj da ubrza tempo decentralizacije interneta. Iako je po tržišnoj kapitalizaciji jedna od najvećih kriptovaluta na svijetu, Tron je značajno pao sa svog rekordnog maksimuma od 30 centi. Za razliku od većine blue-chip kriptovaluta, Tron (TRX) nije uspio da sruši svoju rekordno visoku cijenu na posljednjem berzanskom tržištu, a stručnjaci smatraju da bi Tron mogao ući u mod otkrivanja cijena tokom 2023. Ako se to dogodi, Tron bi pomogao u stvaranju novih milionera.

Orbeon protokol (ORBN)

Još jedan token za koji stručnjaci misle da će rasti je Orbeon Protocol (ORBN). Orbeon protokol ima jedinstven pristup grupnom finansiranju i rizičnom kapitalu jer stvara i frakcioniše NFT-ove koji predstavljaju kapital preduzeća u ranoj fazi sa visokim potencijalom. Svakodnevni investitori tada mogu djelimično ulagati u ove startupove tako što kupuju i trguju njihovim NFT-ovima za samo 1 dolar – prednost koja suštinski narušava industriju rizičnog kapitala.

Orbeon ekosistem pokreće ORBN token. Vlasnici dobijaju pogodnosti kao što su prava upravljanja, popusti na ulaganje i naknade za trgovanje. Ne očekuje se da će trenutna ORBN cijena od 0,014 dolara trajati dugo jer analitičari tržišta predviđaju masivnu dizanje cijene od 6000% na 0,24 dolara u sedmicama koje dolaze. Likvidnost je zaključana deset godina, a tokeni tima će ostati zaključani cijelu godinu kako bi zaštitili investitore od povlačenja prostirki i drugih prevara.

Iako možda neće odgovarati očekivanom prinosu od 60x Orbeon protokola (ORBN), Tron (TRX) i Ethereum Classic (ETC) mogu pomoći u balansiranju portfelja investitora koji ide u 2023.

Saznajte više o pretprodaji Orbeon protokola

web stranica: https://orbeonprotocol.com/

Pretprodaja: https://presale.orbeonprotocol.com/register

telegram: https://t.me/OrbeonProtocol

Leave a Reply

Your email address will not be published.