Crypto

Toncoin (TON) i Chainlink (LINK) održavaju svoju vrijednost kako Orbeon protokol (ORBN) raste

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Kao što svi znamo, rano ulaganje u solidan projekat sa potencijalom rasta savršena je metoda za sticanje bogatstva. Zato je Orbeon protokol (ORBN) bio na naslovnicama u kriptosferi.

Hajde da pređemo na to zašto analitičari veruju projektu, trenutno u fazi 3 svoje pretprodajemože biti dobar konkurent pored etabliranih kovanica kao što su Toncoin (TON) i Chainlink (LINK).

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Orbeon protokol (ORBN)

U ovom trenutku, početak u industriji rizičnog kapitala donosi mnoge probleme kako kompanijama tako i investitorima. Prevare, poteškoće u prikupljanju sredstava i izgradnji zajednice su sve barijere koje sprečavaju uspjeh u ovoj industriji. Orbeon Protocol će to promijeniti stvaranjem jedinstvene investicione platforme na kojoj investitori mogu kupiti frakcionisane NFT-ove uz vlasničku podršku startupova.

Već od 1 USD, mali investitori mogu uložiti u novi posao sa obećavajućim potencijalom rasta. Za sve ovo koriste se pametni ugovori koji su odobreni solidnim dokazima i ORBN token. Uz to, ovi pametni ugovori sadrže sigurnosne mjere poput funkcije “Fill or Kill”, koja štiti novac korisnika ako kompanija ne postigne svoj cilj crowdfundinga.

To nije sve za šta se ORBN token koristi. Njegovo držanje donosi investitorima pasivni prihod kroz ulaganje i popuste na sve troškove trgovanja. ORBN trenutno ima cijenu od 0,0362 dolara, što je kolosalno povećanje cijene od 805% u odnosu na početnu cijenu od 0,004 dolara. Međutim, analitičari predviđaju da će ORBN dodatno rasti tokom pretprodaje, uz neke procjene da će token biti čak 0,24 dolara.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) se može koristiti za kreiranje decentraliziranih aplikacija (dApps), služiti kao naknada za obradu transakcija i kao nagrada za ulaganje radi zaštite Toncoin (TON) mreže i aplikacija. Toncoin (TON) je nedavno objavio da je par TON/USDT sada dostupan za trgovanje fjučersima na platformi gate.io.

Ova najava je izazvala 30% cijenu Toncoin (TON) pumpe prošlog mjeseca. Ali, Toncoin (TON) je izgubio 2% svoje vrijednosti u prethodnoj sedmici. Toncoin (TON) trenutno vrijedi 2,38 dolara, što može biti dobra ulazna tačka za investitore koji se nadaju.

Chainlink (LINK)

Platforma za kriptovalute Chainlink (LINK) omogućava kompanijama koje ne koriste blokčejn da se sigurno povežu s različitim blockchainima. Chainlink (LINK) je tehnologija koja povezuje pametne ugovore zasnovane na blockchainu s vanjskim podacima, kao što je vrijednost dionica.

6. decembra je postao dostupan pristup Chainlink (LINK) programu stakinga. Za razliku od Toncoin-a (TON), ova vijest je snizila cijenu Chainlink-a (LINK). Nakon uvođenja uloga početkom decembra, cijena Chainlink-a (LINK) pala je na 6,80 dolara i od tada pada.

Chainlink (LINK) ima cijenu od 5,91 USD u vrijeme pisanja ovog teksta. Ovaj iznenadni pad izazvao je sumnju u srca investitora Chainlink (LINK), ali mnogi su uvjereni da ovo predstavlja priliku da se udvostruče i kupe prije nego što projekat neminovno ponovo poraste.

Saznajte više o pretprodaji Orbeon protokola

web stranica: https://orbeonprotocol.com/

Pretprodaja: https://presale.orbeonprotocol.com/register

telegram: https://t.me/OrbeonProtocol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *