Crypto

Terra Luna Classic predviđanje cijena – Je li LUNC spreman za proboj 2023.?

LUNC, izvorni token originalnog Terra blockchaina, koji se zove Terra Classic, u četvrtak je lošiji, smanjujući gubitke od oko 5,5% u posljednja 24 sata. LUNC/USD je posljednji put mijenjao vlasnika sredinom $0,00014, što je pad od oko 20% u odnosu na raniji nedjeljni maksimum iznad $0,00018, ali je i dalje za oko 15% u odnosu na mjesečne minimume u području od $0,000127.

Nagli zaokret LUNC-a u posljednjih nekoliko dana dolazi nakon što kriptovaluta nije uspjela da izdrži pokušaj pritiska ka sjeveru svog 200-dnevnog pokretnog prosjeka. Činjenica da je kriptovaluta sada pala ispod svojih 21 i 50DMA također sugerira da kratkoročni tehnički izgledi možda neće izgledati previše sjajni. Ali postoji razlog za optimizam i, kao rezultat toga, kratkoročna predviđanja cijena ne bi trebala biti previše pesimistična.

Predviđanje cijena – Može li se LUNC reli kratkoročno?

Najnovije povlačenje LUNC-a pokazalo je da se vratio kako bi se približio testiranju silazne linije trenda koja je ranije djelovala kao otpor, ali bi se sada mogla prebaciti na djelovanje kao podrška. To bi moglo biti dovoljno da ohrabri bikove da ponovo uđu na tržište i počnu kupovati pad. Ako je tako, LUNC bi mogao gledati na kratkoročni rast nazad na svoje nedavne maksimume u području od 0,00018-20 dolara

Zaista, proboj iz opadajućeg trenda koji je dominirao LUNC cjenovnom akcijom od septembra sugerira da srednjoročni izgledi kriptovalute za početak 2023. izgledaju mnogo bolje. Naravno, u nedostatku šireg oporavka kripto tržišta početkom 2023., LUNC-u će biti teško da se vrati na svoje septembarske maksimume u području od 0,0006 dolara.

LUNC spreman za povećanje u 2023.?

Neki kripto bikovi se nadaju “zaokretu” od Fed-a ka ponudi boljih smjernica o svojim planovima za kamatne stope kako inflacija pada i ekonomija slabi. Očekuje se da će ovo dati široki porast rizične imovine, uključujući kriptovalute kao što je LUNC.

U tom smislu, ako dođe do pozitivnog pomaka u makro uvjetima u narednim mjesecima, onda bi LUNC mogao biti spreman za pauzu u 2023. godini, zajedno sa širim tržištima kriptovaluta. Ali nisu samo makro uslovi ti koji bi mogli pomoći LUNC-u 2023.

LUNC zajednica je nedavno donijela prijedlog za promjenu tokenomike LUNC-a. Otkako je hiperinflacija u maju pokrenuta kao rezultat depeg-a UST-a, LUNC zajednica je bila fokusirana na pokušaj implementacije mehanizama za smanjenje ponude LUNC tokena. Ali nedavni prijedlog (10983) uveo je novu mjeru u kojoj bi se 50% spaljenih tokena moglo ponovo isprazniti.

Međutim, ranije ove sedmice, usvojen je još jedan prijedlog koji je odbacio ovu manje deflacionu politiku, a njegove pristalice su tvrdile da bi podsjećanje na tokene odvratilo ulaganja u LUNC. To znači da se LUNC vratio oporezovanju 0,2% svih transakcija, pri čemu je 90% ovog zaliha spaljeno, a 10% poslato u skupove zajednice. Jedan pristalica Terra Classica rekao je da bi to moglo potaknuti Binance da nastavi sa svojim mjesečnim LUNC opekotinama.

Altcoins za razmatranje

S obzirom na to da su šira tržišta kriptovaluta imala loš učinak posljednjih sedmica, investitori možda žele diverzificirati svoje udjele tokenima prije prodaje obećavajućih, nadolazećih projekata kriptovaluta.

FightOut (FGHT) – Pokreće se u pretprodaji

FightOut, potpuno nova pokretna-za-zaradi (M2E) fitnes aplikacija i lanac teretana koji nastoji uvesti fitnes stil života u web3, otvorio je pretprodaju i investitori misle da bi projekt mogao transformirati postojeći web3 M2E krajolik. Dok postojeće M2E aplikacije kao što je STEPN samo prate korake i zahtijevaju skupe non-fungible token (NFT) buy-ine za učešće, FightOut ima holističkiji pristup praćenju i nagrađivanju svojih korisnika za njihovu vježbu i aktivnost i ne zahtijeva bilo koji skupi buy-in za učešće.

FightOut-ovi FGHT tokeni se trenutno prodaju po cijeni od 60,06 za 1 USDT, a zainteresovani investitori se ohrabruju da brzo osiguraju svoje tokene, s obzirom da je pretprodaja već prikupila skoro 2,5 miliona dolara za samo nekoliko sedmica. FGHT je token koji će pokretati FightOut kripto ekosistem.

Posjetite FightOut sada

Dash 2 Trade (D2T) – Pretprodaja ulazi u završnu fazu

Oni koji su zainteresirani za ulaganje u obećavajuću start-up platformu za trgovanje kriptovalutama ne bi trebali tražiti dalje od Dash 2 Trade. Nadolazeća platforma za analitiku i društveno trgovanje nada se da će osvojiti prostor za trgovanje kriptovalutama sa svojim mnoštvom jedinstvenih karakteristika.

To uključuje signale za trgovanje, društveni sentiment i indikatore na lancu, sistem bodovanja tokena pre prodaje, sistem upozorenja za listing tokena i alat za ponovno testiranje strategije. Dash 2 Trade ekosistem će biti pokretan D2T tokenom, koji će korisnici morati kupiti i zadržati kako bi pristupili funkcijama platforme.

Dash 2 Trade trenutno provodi pretprodaju tokena po visoko sniženim cijenama, a prodaja je nedavno premašila 11,3 miliona dolara. Uskoro će biti objavljena pretprodajna kontrolna ploča, a razvojni tim trenutno radi prije roka. Tokeni se trenutno prodaju po cijeni od 0,0533 USD i bit će izlistani na više centraliziranih berzi za manje od mjesec dana.

Posjetite Dash 2 Trade ovdje

Calvaria (RIA) – Finalna pretprodajna faza sada

Glavne igre zasnovane na blockchain-u kao što je Axie Infinity izgubile su značajnu snagu u 2022. Kao rezultat toga, mnogi investitori zainteresirani za prostor za kripto igre traže alternativne puteve. Calvaria, kripto igra s kartama u nadolazećoj fazi igranja za zaradu, mogla bi biti dobra alternativa. Calvaria nastoji potaknuti usvajanje kriptovaluta stvaranjem mosta između stvarnog svijeta i kripto, zabavne i pristupačne kripto igre.

Investitori bi trebali razmotriti pretprodaju Calvaria RIA tokena. Calvaria je sada prikupila 2,6 miliona dolara, a kripto kit je zaradio 97,5 hiljada dolara u jednoj kupovini ranije ovog mjeseca. Pretprodaja je u završnoj fazi, sa samo 16% preostalih tokena.

Posjetite Calvaria odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *