Crypto

Terra Luna Classic Cijena ide na 0 USD, ali ovaj novčić za nove trgovce može 30x do 2023.

Kovanica Terra Classic (LUNC) nije bila u stanju da zaustavi svoj prethodni dugi silazni rast i naglo je pala oko oznake od 0,000221 dolara. Terra Classic je jedna od rijetkih velikih kriptovaluta koja nije postala popularna u prethodnom mjesecu.

Razlog za njen nedavni pad, međutim, mogao bi se pripisati nedavnom podnošenju drugog zahtjeva tužba protiv Do Kvona, suosnivača Terraform Labs.

Još jedan faktor koji bi mogao spriječiti Terra Luna da dobije snagu je sastanak Federalnog odbora za otvorene sastanke, koji je najavio još jedno povećanje stope od 75 baznih poena, smanjujući povjerenje investitora u rizičnu imovinu kao što su kriptovalute.

U međuvremenu, kolaps nekoliko platformi u prethodnoj godini smatran je još jednim značajnim faktorom koji je smanjio kovanicu Terra Luna, a regulatori trenutno pooštravaju svoj nadzor nad sektorom kriptovaluta kao rezultat.

Nasuprot tome, pozitivno kripto tržište, podržano kombinacijom faktora, smatralo se jednim od ključnih faktora koji bi mogli pomoći Terra Luna novčiću da ograniči svoje daljnje gubitke.

Terra Luna Classic Price & Tokenomics

Trenutna cijena Terra Classic je 0,000221 dolara sa 24-satnim obimom trgovanja od 314 miliona dolara. Terra Classic je pao za više od 8% u posljednja 24 sata.

Terra je sada rangirana kao 36 na tržištu, sa tržišnom kapitalizacijom od 1,4 milijarde dolara u realnom vremenu. Ukupan broj LUNC kovanica u opticaju je 6.590.540.703.117.

Tri razloga iza Terra Classic (LUNC) gubitaka

Postoji nekoliko važnih faktora koji bi mogli biti povezani sa tekućim medvjeđim rastom LUNC-a. Jedan od ovih razloga je pravni postupak protiv Do Kvona, suosnivača Terraform Labsa. Kwon je sada tužen u Singapuru zbog grupne tužbe od 57 miliona dolara.

Prema pritužbi, stabilni coin TerraUSD (UST) nije uspio održati svoju vezu 1:1 kao sredstvo za skladištenje vrijednosti nakon kolapsa stabilnog coina u maju.

Osim toga, razlog za medvjeđi rast mogao bi se povezati s činjenicom da regulatori trenutno poduzimaju oštrije mjere protiv kripto tržišta, što je rezultiralo neuspjehom nekoliko platformi u prethodnoj godini.

Oporavak tržišta kriptovaluta

Od početka dana, tržište kriptovaluta treperi zeleno, budući da su najveće i najpopularnije kriptovalute na svijetu, Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH), uspjele vidjeti granični porast cijena tokom proteklog dana, ostajući stabilne na 20.000 dolara i 1.500 dolara, respektivno.

Druge dobro poznate kriptovalute, kao što su Litecoin (LTC) i Ripple (XRP), zabilježile su skroman rast. Kao rezultat toga, pozitivno tržište je do sada imalo mali utjecaj na cijenu Terra Classic.

Međutim, od objave odluke Federalnih rezervi SAD-a o povećanju kamatne stope, Terra i ostatak tržišta kriptovaluta doživjeli su medvjedast korekciju.

Terra Luna Classic Cijena se kreće na $0

Tehnički, par LUNC/USD je odbijen ispod nivoa od 0,000278 dolara, koji je produžen silaznom linijom trenda. nU isto vrijeme, Terra Luna je opterećena 50-dnevnim pokretnim prosjekom.

Trenutna podrška Terra Lune je na 0,000192 dolara, a proboj bi je mogao izložiti na nivo od 0,000127 dolara. Terra je zatvorila medvjeđe sveće na dnevnom vremenskom okviru, što ukazuje na mogućnost nastavka prodajnog trenda.

Kao rezultat, trebali biste tražiti pozicije prodaje koje su manje od 0,000278 dolara. Terra Luna Classic možda neće završiti na nuli, ali se sigurno bori da zadrži svoj zamah.

Ovaj novčić novih trgovaca može 30x do 2023

Uz najavu da je pretprodaja Dash 2 Trade prikupila više od 4 miliona dolara, kompanija je također otkrila da LBANK Exchange će biti prvi CEX koji će prodati D2T token. Premašio je ove prekretnice manje od dvije sedmice nakon što je započeo svoju javnu prodaju tokena, što sugerira rastuće zanimanje investitora za njegovu platformu za obavještajnu trgovinu.

Dash 2 Trade (D2T) će biti pokrenut na LBANK berzi kada se završi druga od devet rundi pretprodaje. Očekuje se da će se to dogoditi u prvom tromjesečju 2023., lansiranjem Dash 2 Trade, najsavremenije kontrolne ploče i platforme za obavještavanje.

D2T je privukao investitore u kriptovalute širom svijeta, prikupivši više od 4,2 miliona dolara za sedmicu tokom pretprodaje. Štaviše, pretprodaje su nedavno bile živahne, a D2T je u dobroj poziciji da iskoristi trend.

Posjetite Dash 2 Trade sada

Leave a Reply

Your email address will not be published.