Crypto

Tamadoge pretprodaja dostiže 19 miliona dolara unatoč padu cijene bitkoina

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Pretprodaja tokena o kojoj se najviše govori 2022. možda je postala bijeg na sigurno za neke investitore suočeni s padom cijena kriptovaluta.

Prije nekoliko sati Tamadoge (TAMA) pretprodaja je rasprodata na tamadoge.io, povisivši svoj puni cilj od 19 miliona USDT usred nestabilnih kripto tržišnih uslova.

U vrijeme štampe Bitcoin je u padu od 6% u posljednja 24 sata, pao je na najniži nivo od 18.670 dolara na Binance-u jer trgovci potencijalno riskiraju uoči FOMC-a u srijedu.

Tamadoge Presale Timeline

Pretprodaja Tamadoge tokena počela je 25. jula 2022. beta prodajom, tokom koje je TAMA cijena bila na sniženju od 0,01 USD.

To je privuklo pažnju Yahoo Finance-a koji je pohvalio njegovu korisnost i privlačan slučaj upotrebe:

Za razliku od većine takozvanih memecoina, Tamadoge je dizajniran da ima stvarnu korist. Služi kao izvorna valuta platforme za igre koju naseljavaju virtualni Tamadoge kućni ljubimci. Vlasnici mogu kovati, razmnožavati i boriti se protiv Tamadogea kako bi napredovali. Tamadoge je dizajniran da učini Play to Earn zabavnom, izvlačeći pouke iz grešaka ranih P2E igara.

Yahoo Finance je nastavio sa recenzijom Tamadogea još dva puta, oko 5 miliona dolara i 8 miliona dolara.

CNBC je također predstavio Tamadogea na cijeni od 15 miliona dolara:

Činjenica da je njegova pretprodajna izvedba nadmašila performanse Ethereuma i popularne platforme za zaradu StepN odličan je pokazatelj budućeg potencijala rasta. Neki stručnjaci predviđaju rast od 10x do 2023. godine, dok drugi planiraju porast cijena od 50x. Tamadoge također ima velike rezultate na faktoru povjerenja, s CoinSniperom koji je izvršio potpuni KYC za svoje osnivače i oznaku ‘100 posto siguran’ od Solid Proof revizije.

Prvobitno se očekivalo da će Tamadoge pretprodaja trajati do četvrtog kvartala 2022. godine, ali je ukupno rasprodata za nešto manje od osam sedmica.

Tamadoge Crypto Exchange Listings

Sljedeća faza će biti investitori koji traže svoje TAMA tokene – potpuna najava o tome kako to bezbedno učiniti biće objavljena 20. septembra, na zvaničnom Telegramu i Discord-u projekta (administratori vam neće prvo pisati u DM, čuvajte se prevara).

Tamadoge investitori se također mogu odlučiti za primanje ažuriranja putem e-pošte – iako to nije obavezno.

Prošlog mjeseca potvrđena razmjena LBank na Twitteru njihov predstojeći TAMA listing.

Tamadoge, ERC-20 token, će također imati svoju početnu DEX ponudu (IDO) na Uniswapu. TAMA će se naći na listi po cijeni od $0,03.

Kako je pretprodaja Tamadogea rasprodata ranije nego što se očekivalo, tim navodno kreće naprijed sve liste TAMA kripto razmjene koje će se održati u narednim danima.

Whale kupuje Tamadoge za 55,8 ETH

CNBC-ovo pominjanje potencijala ove nove kriptovalute 10x ili više od 10x potencijala može biti katalizator za završnu fazu njegove brze prodaje u pretprodaji – više od milion dolara prikupljeno je tokom ovog vikenda.

Tamadoge su također istakli Bitcoinist, BeInCrypto, NewsBTC i kripto influenceri na društvenim mrežama.

Jacob Crypto Bury gore napominje da je Tamadoge kupovina ekvivalentna 55,8 ETH zabilježena na Etherscanu u nedjelju.

To je možda bila pravovremena razmjena jer je cijena Ethereuma pala za 10% u posljednja 24 sata.

Tamadoge, šef odjela za rast, Carl Dawkins, govorio je na Blockchain i NFT konferenciji u sklopu London Metaverse Week-a u subotu, uz prisustvo nekoliko drugih nositelja TAMA-e.

Nove pretprodaje kripto tokena i ICO često mogu nadmašiti uslove na tržištu, čak i ako je njihov dan lansiranja crveni dan – raspoloženje investitora, uzbuđenje i optimizam su najveći u ranim fazama novog kripto projekta.

Cijena bitkoina također može odskočiti nakon FOMC dana – o čemu ćemo također izvještavati uživo ovdje na CryptoNews.

Saznajte više na Tamadoge.io.

Latest Tamadoge News

Leave a Reply

Your email address will not be published.