Crypto

Tamadoge prešao 16 miliona dolara u rekordnoj pretprodaji

Kako se imovina kriptovaluta nastavlja razvijati, investitori traže podcijenjenu imovinu s potencijalom dugoročnog porasta vrijednosti. Tamadoge (TAMA), novi blockchain token za igre, nedavno je premašio još jedan cilj prikupljanja sredstava. S obzirom da je digitalna imovina trenutno u prodaji, to bi mogla biti najvrednija pretprodaja na kripto tržištu.

Uvod u Tamadoge

Tamadoge (TAMA) je izvorni token za platformu za igre Tamadoge. Tamadogeovi programeri opisuju platformu kao “play to-earn Dogecoin”, kombinujući nestalne dobitke najboljih mem kovanica s funkcionalnošću i privlačnošću blockchain igara.

Tamadoge zadaje igračima da stječu i igraju se sa “dogovima” – digitalnim kućnim ljubimcima predstavljenim ne-zamjenjivim tokenima (NFT). Ovi kućni ljubimci će biti dotjerani i razvijeni prije nego što se takmiče protiv kućnih ljubimaca drugih igrača za nagrade i TAMA žetone.

Tamdoge, poput divlje popularne igre Axie Infinity, omogućava da se ovim NFT ljubimcima lako trguje putem internog tržišta. Igrači mogu zaraditi doge i TAMA tokene na osnovu svojih aktivnosti u ekosistemu, tako da će postojati brojne mogućnosti za zaradu na platformi.

TAMA, koji je još uvijek u pretprodaji, omogućit će igračima da glasaju o razvoju platforme i može se trgovati za profit.

TAMA pretprodaja dostigla novu prekretnicu

TAMA je, kao što je već rečeno, dostupna u pretprodaji. Pretprodaja, jedna od najboljih kripto pretprodaja koja je počela prije nešto više od dva mjeseca, nedavno je premašila granicu od 16 miliona dolara u smislu prikupljenih sredstava. Ovo stavlja TAMA ispred ETH, druge najvrednije kriptovalute na tržištu, koja je imala svoju početnu ponudu kovanica (ICO) 2014. godine.

Postignuće TAMA-e dovodi ovu imovinu bliže njenom cilju od 19 miliona dolara. Za samo dva mjeseca, imovina je porasla sa pretprodajne vrijednosti od 0,001 USD na 0,0027 USD. Ovaj impresivan dobitak pokazuje visok nivo interesovanja investitora za novčić.

Marka od 16 miliona dolara dolazi manje od nedelju dana nakon što su Tamadoge programeri objavili da su prikupili 14,5 miliona dolara u pretprodajnim sredstvima. Sa još 1,5 miliona dolara prikupljenih za manje od dvije sedmice, jasno je da potražnja za ovom imovinom nije usporila – i stvari mogu biti samo bolje od sada.

Više razvoja na putu

Tamadoge programeri sada mogu dodati više funkcionalnosti platformi, zahvaljujući sredstvima za pretprodaju. Čini se da je glavna igra pri kraju, sa tržištem u aplikaciji i drugim funkcijama koje se očekuju do četvrtog kvartala godine. Sve u svemu, Tamadoge bi trebao biti kompletan i spreman za tržište do kraja godine.

Još jedan značajan napredak je saradnja između Tamadogea i Transaka, Web3 fiat on-rampe usluge. partnerstvo, najavio ranije ovog mjeseca, pomoći će da se omogući fiat on-ramps za platformu Tamadoge. Korisnici u preko 15 zemalja mogu kupiti Ethereum kreditnim karticama i lokalnim metodama plaćanja, a sredstva će se odmah pretvoriti u TAMA.

U suštini, Tamadoge korisnici mogu lako kupiti Ethereum koristeći različite načine plaćanja, kao što su kartice, bankovni transferi i posebne usluge plaćanja kao što su Apple Pay i Google Pay. Oni će moći odmah da konvertuju ETH u TAMA, zahvaljujući Transak-ovoj pogodnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.