Crypto

Tamadoge Memecoin poklanja 100.000 dolara – Kako osvojiti?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Tamadoge nagrađuje jednog srećnog dobitnika iz svoje rastuće zajednice igrača kripto nagradom u stilu airdrop do 100.000 dolara.

Zainteresovani? Čitajte dalje da saznate kako pobijediti.

Nagrada od 100.000 dolara za jednog srećnog dobitnika – kako se prijaviti

Tamadoge je nedavno objavio svoju nagradnu igru ​​na Twitteru. A u vrijeme kada cijela kripto industrija doživljava medvjeđe tržište, nagradna igra je jedan od načina da se podigne duh onih koji vjeruju u projekat.

Da bi bili kvalifikovani, korisnici moraju imati Tama fondove u vrijednosti od 100 USD na dan izvlačenja, što znači da moraju kupiti ekvivalentan iznos TAMA tokena sa Tamadoge web stranice.

Zanimljivo je da Tamadoge svojoj zajednici nudi devet različitih načina za ulazak u konkurenciju – svaki jednostavan zadatak vrijedi bodova.

Za početak, od korisnika se traži da prvo povežu stranicu darivanja koju pokreće Gleam.io sa e-poštom, Facebook, Google+ ili Twitter nalogom, a zatim unesu adresu Tamadoge kripto novčanika. Na taj način, platforma će bilježiti unose kako se zadaci završe i napreduje.

Da bi se kvalifikovali za nagradu od 100.000 dolara, Tamadoge igrači moraju izvršiti devet jednostavnih aktivnosti;

  • Zatim unesite adresu Tamadoge kripto novčanika
  • Pratite Tamadoge Twitter nalog, tvitujte i retvitujte o Tamadogeu i označite Elona Maska.
  • Pridružite se zajednici Tamadoge Discord
  • Pridružite se zajednici Tamadoge Telegram,
  • Podijelite vijesti o Tamadogeu sa prijateljima i porodicom
  • Pratite Tamadogea na Instagramu
  • I pratite Tamadogea na YouTubeu

Svi zadaci imaju za cilj podizanje svijesti o projektu Tamadoge. Nakon ispunjavanja minimalnih uslova i ispunjavanja zadataka, jedan sretni dobitnik će dobiti novčanu nagradu.

Kupite TAMA na CEX-u
Kupite TAMA na DEX-u

Šta je Tamadoge?

Tamadoge je jedan od najboljih meme coin projekata. Blockchain igra je prepuna NFT-ova i funkcija igranja za zaradu i radi pomoću svoje izvorne kriptovalute, zvane TAMA.

Srž igre Tamaverse se sastoji u digitalnim kućnim ljubimcima koje igrači mogu sakupljati, uzgajati i boriti se s njima. Cilj je da igrači njeguju virtualne Tamadoge ljubimce i održavaju ih sretnima i zdravim. Na kraju, korisnici mogu koristiti kućnog ljubimca za igranje jedne od mnogih dostupnih igara i prelazak na nivoe kako bi generirali poene za igru ​​pod nazivom Dogepoints.

Igrači sa najviše Doge bodova na kraju svakog mjeseca dobijaju besplatne TAMA tokene kao nagradu.

U vrijeme štampe, TAMA je cijenjeno na 0,0218 dolara sa 24-satnim obimom trgovanja od 954,117 dolara. Kućni ljubimci i drugi predmeti/kolekcionarski predmeti u igri su također NFT-ovi koji se mogu zamijeniti za novac ili koristiti za kupovinu u igri.

Drugim riječima, osim impresivnog iskustva igranja, igrači mogu zaraditi pasivni prihod i zabavljati se dok su u njemu.

Korisnost će učiniti Tamadoge sljedećom velikom stvari

Jedna značajna kritika postojećih mem kovanica, poput Shiba Inua, je nedostatak korisnosti. Uz malo ili nimalo slučajeva upotrebe, postojale su sumnje u potencijal SHIB-a da postane “Ubica Dogecoina”.

Međutim, Tamadoge tim razumije da će uslužni program pokretati token i izgradio ga je sa impresivnim iskustvom igranja i deflacijskim tokenom koji odgovara.

TAMA je imao jednu od najimpresivnijih pretprodaja, prikupivši preko 19 miliona dolara za osam sedmica.

Dana 10. novembra, digitalna imovina je uvrštena na poznatu centralizovanu berzu Gate.io, omogućavajući milionima investitora u kriptovalute pristup ogromnom potencijalu Tamadoge ekosistema.

Ovo dolazi nakon drugih istaknutih lista na drugim berzama, uključujući OKX, LBank i MEXC Global.

Kupite TAMA na CEX-u
Kupite TAMA na DEX-u

Leave a Reply

Your email address will not be published.