Crypto

STEPN Competitor Fight Out prikuplja 3 miliona dolara za prelazak na Web3 Gym projekat – samo 7 dana do porasta pretprodajne cijene

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Investitori žure da osiguraju pretprodajne tokene revolucionarnog novog pokreta za kripto-zaradu (M2E) FightOut sa samo šest dana do porasta pretprodajne cijene. Move-to-earn je niša kripto platformi usmjerenih na fitnes/životni stil koji korisnicima omogućavaju zaradu ispunjavanjem izazova/takmičenja zasnovanih na kretanju.

Za samo nekoliko sedmica, FightOut je prikupio impresivnih samo 3 miliona dolara, a njegovi FGHT tokeni se trenutno prodaju za 0,0166 USDT svaki. FGHT je token koji će pokretati FightOut web3 fitnes ekosistem.

Ali, počevši za nešto više od šest dana, cijena FGHT-a će početi rasti, prije nego što će na kraju dostići 0,0333 31.st marta. FightOut je postavio ograničenje od 15 miliona dolara za svoju pretprodaju, što znači da će se pretprodaja završiti prije 31.st marta ako se taj plafon dostigne ranije.

FGHT će tada biti uvršten na berze u aprilu po ceni od 0,0333 USDT. To znači da će investitori koji uđu sada, prije nego što cijena FGHT-a počne rasti za šest dana, imati barem 100% dobit na papiru kada se token pojavi. FightOut je već osigurao liste sa LBank Exchange i BitForex.

Ali s obzirom na FightOutovu izdašnu bonus šemu pre prodaje, dobici na papiru do trenutka izlaska na listu mogli bi biti mnogo veći. Zaista, investitori mogu dobiti do 25% u dodatnim FGHT tokenima u zavisnosti od toga koliko je velika njihova početna kupovina. Zatim mogu dobiti do dodatnih 25% dodatnih FGHT tokena u zavisnosti od toga koliko dugo odluče da daju žetone.

Posjetite FightOut sada

Šta je FightOut?

FightOut je potpuno nova web3 fitnes aplikacija i lanac teretana koji nagrađuje svoje korisnike za vježbanje, dovršavanje izazova i nadmetanje unutar prvog takve vrste fitnes metaverzuma.

U središtu FightOutovog digitalnog ekosistema bit će njegova aplikacija za pametne telefone koja je, prema bijeloj knjizi FightOuta, planirana za lansiranje u drugom kvartalu 2023. FightOut aplikacija će iskoristiti pametne telefone i nosivu tehnologiju za mjerenje i praćenje fizičkih performansi.

Aplikacija i ekosistem FightOut će raditi na tokeniziranoj ekonomiji, gdje korisnici mogu zaraditi nagrade za dovršavanje M2E zadataka, i mogu kovati svoj vlastiti token avatar vezani za dušu, preko kojeg će korisnik moći komunicirati s FightOut metaverzom.

FightOut također nastoji kombinirati fizički i web3 svijet. Projekat ima za cilj da na kraju nabavi teretane u svim većim svjetskim gradovima, dok istovremeno promovira integrirano web3 fitnes iskustvo.

FightOut ima holističkiji pristup praćenju i nagrađivanju svojih korisnika za njihovu vježbu i aktivnost od postojećih konkurenata kao što su Sweatcoin i STEPN, i ne zahtijeva skupe buy-ine za učešće. FightOut će moći mjeriti sve oblike fitnes aktivnosti korištenjem pametnih telefona i nosive tehnologije, kao i senzora u teretani.

FightOutov ambasadorski program je još jedna ključna jedinstvena prodajna tačka. Projektom se planira registrovati profesionalne sportiste, kao i profesionalce iz drugih sportova, kako bi promovirali platformu i komunicirali s korisnicima putem FightOut metaverzuma, uključujući pružanje fitnes programa i majstorskih tečajeva.

Zašto Vlastiti FGHT?

FGHT je token koji pokreće FightOut metaverse ekosistem. Korisnici će platiti za ulazak u takmičenja i lige sa FGHT-om, a dobici će biti isplaćeni u FGHT-u. FGHT token se također može koristiti u peer-to-peer fitnes opkladama.

FightOut će biti usluga zasnovana na pretplati i korisnici koji plaćaju preko FGHT-a će dobiti 25% popusta. U međuvremenu, kada korisnici kupe REPS, valutu van lanca aplikacije FightOut, dobit će dodatnih 25%. FightOutov REPS token će se koristiti za kupovinu robe i usluga dostupnih u FightOut aplikaciji, kao što su konsultacije o fitnesu sa ličnim trenerima i trenerima, ili za digitalnu robu za njihov avatar.

Industrija zdravlja i fitnesa procijenjena je na oko 96 milijardi dolara u 2022, prema Statista. To znači da su potencijalni izgledi za rast FightOuta ogromni. FightOut je nedavno rangiran kao najbolji kripto projekat Cryptonews.com za 2023. godinu.

FightOut nudi korisnicima različite rampe za kupovinu svog FGHT tokena, uključujući putem kreditne/debitne kartice, sa ETH ili sa USDT.

Kako kupiti FightOut

Investitori bi trebali imati na umu da FightOut provodi nagradnu igru ​​od 250.000 dolara koja je kvalifikovana samo za vlasnike FGHT-a, što je još jedan razlog zašto bi mogli htjeti kupiti FGHT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *