Crypto

Skylex Network će pokrenuti Mainnet 2023

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Skylex Layer-1 blockchain se priprema za pokretanje svoje glavne mreže u trećem kvartalu 2023. Kada se mainnet pokrene, Skylex će moći smanjiti konačnost bloka na 3 sekunde. Kako bi to postigla, Skylex Network je razvila više proizvoda i usluga koje omogućavaju korisnicima da se pridruže digitalnom ekosistemu na svijetu koji se najbrže razvija.

Skylexov cilj za pokretanje Mainnet-a 2023

Layer-1 blockchain Skylex se sprema da pokrene svoju glavnu mrežu u trećem kvartalu 2023., smanjujući konačnost bloka na 3 sekunde. I u tom procesu, Skylex Network je razvio više proizvoda i usluga koje omogućavaju korisnicima da se pridruže njihovom digitalnom ekosistemu.

Projekat kombinuje Layer-1 tehnologiju sa proizvodima kao što su mobilni kripto novčanici na strani klijenta, decentralizovane i centralizovane razmene i SLX čvorovi. Na ovaj način, Skylex razvija mrežu kooperativnih proizvoda i usluga kako bi povećao povezanost korisnika i kompanija sa kripto svijetom, kao i ojačao Skylex brend na tržištu. Takve kombinacije osiguravaju nevjerovatno visoku stabilnost cijelog Skylex ekosistema.

Tehnologija je omogućila svijetu da otključa proširenja talenata o kojima prethodne generacije nisu mogle ni sanjati. Međutim, nekoliko tehnoloških divova kontroliše elektronske uređaje, vozila, bankarske sisteme i platforme društvenih medija koji su sada deo našeg svakodnevnog života. Monopolizirajući neetičku industriju, kompanije ometaju privatnost korisnika. Međutim, blockchain obećava najviše u zaštiti privatnosti korisnika. Distribuirana priroda i različiti oblici enkripcije na blockchainu omogućavaju korisnicima sigurnu interakciju kroz pošten i privatan sistem. Iako je potencijal blockchaina jasan, tehnologija je u povojima.

“SKYLEX mreža je stvorena da društvu vrati finansijsku slobodu, transparentnost transakcija, kao i mogućnost slobodnog izbora. Stvorili smo platformu i ekosistem od nule, čiji je glavni stub sloboda korisnika.” – kaže potpredsjednik Skylexa David Ternus.

SLX čvorovi

Svaki SLX čvor sadrži određeni broj SLX tokena i omogućava svakome da učestvuje u potvrđivanju transakcija na SLX mreži, što se na kraju pretvara u učešće u nagradama iz potvrđenih transakcija. Kupovinom SLX čvorova, svaki korisnik se pridružuje aktivnosti Skylex Network, koja maksimizira i stabilizuje performanse i razvoj ekosistema Skylex mreže i za to biva nagrađen. Sve transakcije koje obavlja Skylex Network na berzama dostupne su u SLX Exploreru. Ukupan broj SLX tokena u čvorovima sa ograničenom dostupnom količinom jednak je 20.000.000.000 SLX tokena (tj. 194.000 SLX čvorova).

Sa tako ograničenim brojem čvorova, princip “Prvi dođe, prvi uslužen” je svet, tako da će pristupanje Skylex mreži u ranoj fazi omogućiti svakome da dobije vlastiti validator. Vrijedi napomenuti i da je u prvoj sedmici nakon pokretanja Skylex Networka platforma registrovala preko 2.500 korisnika, što je u stalnom porastu. Nadalje, korisnici bi trebali priznati da pokretanje mainnet-a striktno zavisi od ukupnog SLX-a u prodaji čvorova.

S ciljem stalnog poboljšanja

SKYLEX je napravljen sa mnogo karakteristika koje ga razlikuju od konkurenata, ali njegova najveća snaga leži u timu koji stoji iza njega.

“Dosljedno ćemo demonstrirati našu sposobnost da inoviramo, izvršavamo i brzo rastemo. Ovi kvaliteti nam dobro služe jer nam pomažu da ostanemo korak ispred konkurencije. Na tržištu kriptovaluta postoji ogroman neiskorišteni potencijal i mi smo uzbuđeni što ćemo postići uspjeh sa SKYLEX-om. Bili bismo presrećni da nam se naši investitori i pristalice – koji su naše Skylex zvijezde – pridruže na ovom putovanju.’ – kaže David Ternus.

O Skylex mreži

SKYLEX mreža je stvorena da društvu vrati finansijsku slobodu, transparentnost transakcija i mogućnost slobodnog izbora.

Kompanija se fokusira na pružanje inovativne tehnologije, zajedno sa uslugama i proizvodima koji su potpuno funkcionalni i kompletni, kao što su decentralizovane i centralizovane kripto berze i potpuno razvijeni blok 1 sloja.

Kontakt

Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Skylexa i njihovim društvenim mrežama, Twitter, LinkedIn i Telegram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *