Crypto

Signali za kripto trgovinu za korisnike svih nivoa iskustva – ova nova pretprodaja kriptovaluta počinje nakon pada FTX-a

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Prodaja tokena Dash 2 Trade je sada prikupila preko 6,7 miliona dolara, jedva mjesec dana nakon početka. Platforma za obavještavanje trgovanja bazirana na Ethereumu svjedočila je porastu interesa u protekloj sedmici, uz tekuću bankrotnu krizu FTX-a koja naglašava potrebu za takvom vrstom analize na lancu i podataka koje pruža njena kontrolna tabla.

Platforma bi trebala pokrenuti svoju beta verziju u prvom tromjesečju 2023. godine, otprilike u isto vrijeme kada se njene matične D2T liste tokena nalaze na berzama. A s obzirom da BitMart i LBANK Exchange već potvrđuju svoju podršku novom altcoinu, već je u poziciji da svjedoči o snažnim dobitcima nakon završetka njegove prodaje.

Signali za kripto trgovinu za korisnike svih nivoa iskustva – ova nova pretprodaja kriptovaluta počinje nakon pada FTX-a

Bijela knjiga Dash 2 Trade pruža detaljan pregled različitih alata i funkcija koje će investitori moći koristiti kada bude lansiran početkom sljedeće godine. To uključuje sljedeće:

  • Identifikacija novčića u trendu pomoću metrike društvenog raspoloženja i analize na lancu
  • Trgovinski signali koji ukazuju na mogućnosti kupovine i prodaje
  • Izgradnja strategije i alati za društveno trgovanje
  • Feedovi najnovijih vijesti o tržištu kriptovaluta
  • Pristup pretprodaji i upozorenjima o novim listama kripto-razmjene

Na osnovu ovog nacrta, pretprodaja Dash 2 Trade brzo je krenula kroz brzinu kada je lansirana prošlog mjeseca, prikupivši 550.000 dolara u prva 24 sata i 650.000 dolara za manje od 48 satiprije nego što je dostigao milion dolara u prva tri dana.

Međutim, od dramatičnog kolapsa FTX-a, porastao je na nove visine, s prodajom od 6,5 miliona dolara 19. novembra.

Ovo ga stavlja na kurs da dostigne 8,757,000 dolara, što je njegov cilj za treću fazu prodaje. Kada se ovaj cilj postigne, njegova pretprodajna cijena će porasti sa 0,0513 USD na 0,0533 USD, što predstavlja porast od 12% od početka prodaje.

S obzirom da je pretprodaja postavljena na devet faza (sa cijenom na kraju porastu na 0,0662 dolara), investitori se pozivaju da djeluju prije nego kasnije ako žele dobiti neki D2T uz najveći mogući popust. Oni mogu učestvovati u prodaji tako što će otići na web stranicu Dash 2 Trade i povezati svoje MetaMask ili Wallet Connect novčanike, koristeći ETH ili USDT za kupovinu.

Svi dostupni dokazi sugeriraju da će D2T dobro poslovati nakon što se pojavi na berzama i lansira Dash 2 Trade. Ne samo da će platforma trgovačke inteligencije pokrenuti sa širokim spektrom analitičkih i društvenih alata za trgovanje, već će nastaviti da dodaje nove funkcije tokom vremena, pomažući joj da postane veoma sveobuhvatan resurs.

Kriza bankrota FTX-a jasno je naglasila potrebu za njegovim alatima, dok je tržište ostalo u delikatnom stanju nakon kolapsa.

Shodno tome, trgovci mogu pristupiti karakteristikama Dash 2 Trade na jedan od dva načina. Ili će koristiti ograničenu besplatnu verziju koja nudi ograničen skup funkcija, ili će uzeti jedan od dva pretplatnička paketa kako bi pristupili široj ponudi.

Sa 400 D2T mjesečno, početni nivo pruža pristup raznim društvenim kanalima, automatiziranim alatima za trgovanje i funkcijama za izgradnju strategije. Sa 1.000 D2T mjesečno, Premium Tier dodaje podatke na lancu, upozorenja kitovog novčanika i tržišne indikatore profesionalnog nivoa.

Uzete zajedno, takve karakteristike obećavaju da će Dash 2 Trade učiniti nezamjenjivim dijelom alata svakog ozbiljnog trgovca. Ovom utisku doprinosi i činjenica da je tim Dash 2 Trade također isti tim odgovoran za Learn2Trade, unaprijed uspostavljenog i popularnog provajdera forex signala koji već ima zajednicu od oko 70.000 aktivnih trgovaca.

S obzirom na to da mnogi investitori unutar prostora kriptovaluta vape za pomoć u snalaženju u volatilnosti kripto tržišta, Dash 2 Trade ima sve šanse da s vremenom okupi slično veliku zajednicu. Zaista, sa okolo 40.000 pratilaca na Twitteruna dobrom je putu.

Exchange Listings

Dash 2 Trade je već potvrdio listing na BitMart i LBANK berzi za prvi kvartal 2023. godine, a više u toku sledeće godine. Ovo sugerira da će rani investitori svjedočiti porastu iznad cijena po kojima su kupili D2T tokom njegove pretprodaje.

Iako je nemoguće predvidjeti tačan obim porasta cijena, ranije pretprodaje od ove godine pružaju neki vodič o tome šta vlasnici mogu očekivati. Na primjer, Tamadoge (TAMA) je porastao za čak 1,800% nakon svog kotiranja na OKX u oktobru, dok je Battle Infinity (IBAT) dobio oko 260% krajem avgusta nakon ulaska na berze.

Ovo pokazuje šta D2T može očekivati ​​u Novoj godini, a s obzirom da mu Dash 2 Trade daje neke vrlo dobre osnove, ima jednake šanse kao i svaki pretprodajni token da uživa u nekim uspješnim listama.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

Leave a Reply

Your email address will not be published.