Crypto

Shopping.io integriše DINO LFG omogućavajući $DINO za kupovinu u e-trgovini

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Shopping.io je najavio svoje partnerstvo sa DINO LFG. Vlasnici DINO-a sada mogu koristiti svoj $DINO token za online kupovinu od velikih trgovaca kao što su Amazon, eBay, Etsy i Walmart.

Shopping.io je poznat po tome što omogućava vlasnicima da troše svoje kriptovalute bez napora na globalnim web stranicama e-trgovine i nudi međunarodnu dostavu u preko 60 zemalja.

Štoviše, pridruživanjem Shopping.io programima za članstvo kupci mogu uživati ​​u nagradama za povrat novca (u obliku Shopping.io-ovog izvornog tokena $SHOP) do 20% kada kupuju od velikih centara e-trgovine kao što su Amazon, Walmart i Home Depot.

Na Shopping.io kupci mogu izabrati da plaćaju između više od 150 kriptovaluta, počevši od danas, četvrtka, 24. novembra, mogu plaćati i sa $DINO token koji će biti službeno dostupan za korištenje putem Shopping Paya, procesora plaćanja. .

Shopping.io je prvi funkcionalni most između kriptovalute i e-trgovine u svijetu koji se brzo mijenja

Prednosti proslave:

Da proslavimo integraciju koju će Shopping.io ponuditi 20% $KUPOVINA na svaku kupovinu koja je obavljena sa $DINO i BESPLATNA međunarodna dostava 7 DANA (počevši od dana objave)

“Tako smo uzbuđeni što ćemo vlasnicima DINO-a dati mogućnost da kupuju kod nas! Pružanje mogućnosti da se omogući kupovina kriptovalutama i omogućavanje tokena $DINO koji je nedavno lansiran podrazumijeva se da mijenjamo budućnost e-trgovine.” Arbel Arif, izvršni direktor i vlasnik Shopping.io

O DINO LFG:

DINO LFG, je mem kovanica s vrlo snažnom korisnošću.

DINO-ov glavni cilj je donijeti stvarne slučajeve upotrebe i korisnost vlasnicima $DINO-a, a sa tom integracijom oni poduzimaju sljedeći korak s tom izjavom.

DINO ima jaku lojalnu zajednicu koja održava brojne aktivnosti i igre. Osim toga, moderatori Dino zajednice su tu da educiraju i daju kripto savjete svima koji se žele pridružiti.

Oba tima su veoma uzbuđena zbog integracije DINO-a u našu glavnu platformu kao oblika plaćanja i omogućavanja ovog ekskluzivnog slučaja upotrebe većem broju vlasnika.

Kako ovo funkcionira?

Punjenje vaših torbi za kupovinu sa Shopping.io je najjednostavnije koliko može. Prijavite se za svoj račun, pregledajte Shopping.io katalog proizvoda velikih trgovaca, dodajte željene artikle u košaricu, odjavite se i platite DINO-om.

Sada također imate pravo da dobijete 20% $SHOP natrag u svoj novčanik.

Shopping.io također ima predstavnike zajednice i 24/7 chat uživo na svojoj web stranici, spremni da odgovore na sva i sva pitanja

Shopping.io vjeruje u moć apsolutne slobode kada je u pitanju e-trgovina i promjena industrije na bolje, zauvijek. Jedna kupovina odjednom.

Za više informacija posjetite:

DINO LFG:

Website , Twitter , Telegram, $DINO Chart , Staking `

Shopping.io :

Website, Twitter, Telegram, Facebook, Reddit, Instagram, LinkedIn, YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published.