Crypto

Shiba Inu zadirkuje novu igru, ali Tamadoge P2E Crypto cijena sada raste

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Shiba Inu je porastao za 1,78%, trgujući po cijeni od 0,00001132 dolara nakon zvanične najave “dana preuzimanja” igre Shiba Eternity, ali bi to mogao biti novi rival Tamadoge (TAMA) koji će uhvatiti sve akcije ovog vikenda s njegovom cijenom koja se diže 90% na 0,043 dolara u vrijeme pisanja.

Uz SHIB, glavni programer Shiba Eternity, Shytoshi Kusama, je na Twitteru rekao da će se iznenađenje dogoditi 1. oktobra.

Primarni kreator igre rekao je da će 1. oktobra sve o saznanjima i planovima igre biti javno objavljeno.

Shiba Inu tim je to objavio širom svijeta pustiti Shiba Eternity dogodit će se 6. oktobra 2022.

Shiba Inu grupa je istakla svoje buduće ciljeve kada su otkrili da će igra SHIB CCG biti dostupna 6. oktobra. Štaviše, planira da otkrije kanon Shiba Eternity 1. oktobra.

Slično tome, navodi se važno ažuriranje glavnog kreatora Shytoshija Kusame o tome kako bi Shiba Eternity doprinijela cjelokupnoj SHIB zajednici.

Prethodna ažuriranja tima bila su razbacana po webu, ali ovo bi trebalo da ih sve spoji.

Shiba Eternity: 5% profita se spaljuje

Prema Shytoshi Kusami, 5% profita od nove igre Shiba Eternity će biti spaljeno. Krajnji rok 27. septembra za Shiba Eternity trailer takmičenje je istekao.

Najave moraju biti dugačke točno 30 sekundi, a pobjednici će biti prikazani u trgovinama mobilnih aplikacija i na društvenim mrežama. Izazov je najavljen putem službenog Shiba Eternity Twitter naloga.

Pobjednik takmičenja će biti objavljen 1. oktobra i dobiti $5,000 u SHIB-u.

Shiba Inu cijena i tokenomija

Trenutna cijena Shiba Inua je 0,000011 USD, a 24-satni obim trgovanja je 277,661,777 USD. Šiba Inu je porastao za 1,51% u posljednja 24 sata.

CoinMarketCap trenutno zauzima 14. mjesto, sa tržišnom kapitalizacijom od 6,208,033,885 dolara. U opticaju je 549,063,278,876,302 SHIB kovanica; maksimalna ponuda je nepoznata.

Shiba Inu trenutno dobija podršku na $0,000011, koja je produžena za 50-dnevni pokretni prosjek. Medveđi prelaz ispod 50 MA će najverovatnije dovesti SHIB do trenutnog nivoa podrške od 0,00001093 dolara.

Povećani pritisak prodaje mogao bi gurnuti SHIB ispod trostrukog donjeg nivoa podrške od 0,00001093 dolara u raspon od 0,00001051 dolara.

Shiba Inu ima potencijal da trguje bikovskim s obzirom na pozitivne osnove; stoga, izgledi za nastavak bikovskog trenda ostaju visoki iznad 0,0000111 dolara. Glavni otpor je i dalje blizu $0,00001157; probijanje iznad ovog nivoa bi moglo dovesti SHIB do $0,00001195.

Tamadoge P2E Crypto cijena sada raste

Pošto već raspravljamo o novčićima za igre, zašto zanemariti onaj koji trenutno pravi talase?

Trenutno po cijeni od 0,043 dolara, novčić je danas poskupio za 90% i mogao bi tek krenuti.

Tim Tamadogea nastavlja da razvija posao i uvodi svoje početne proizvode i usluge nakon što je prikupio 19 miliona dolara u pretprodaji.

Cijena TAMA-e dramatično raste nakon njenog izlaska na OKX. Tome može pomoći činjenica da su Tamadogeovi Twitter i YouTube računi istaknuli nekoliko novih i nadolazećih ponuda.

Tim Tamadogea najavio je 30. septembra da će token biti izlistan na MEXC tržištu, još jednoj velikoj i dobro poznatoj kontrolisanoj berzi. Nadalje, Bitmart je uvrstio Tamadoge, a LBank bi trebao izlistati 5. oktobra.

Jučer smo izvestili da je Tamadoge počeo da testira nivo otpora od 0,03 dolara kao rezultat tih najava.

Tamadogeovi oglasi sada uključuju:

  • OKX razmjena (i priloženi DEX)
  • Bitmart
  • LBank (listing 5. oktobra u 11:00 UTC)
  • MEXC (listing 5. oktobra u 13:00 UTC)
  • Uniswap DEX

TAMA je trenutno prvi na DEXTboardovoj listi vrućih parova.

Senzacija meme kovanica trenutno se trguje na 1. vrhunskoj aplikaciji za trgovanje StockTwits:

Tamadoge NFTs

Kada se Tamadoge Petstore otvori, moći ćete da se dodatno opremite posebnim proizvodima koji poboljšavaju statistiku, a svaki Tamadoge NFT će imati jedinstvene karakteristike i vještine koje će vam pomoći da se popnete na ljestvicu s najboljim rezultatima.

Početna kolekcija Tamadoge NFT-ova iznosiće ukupno 21.100 i biti podeljena u tri grupe.

  • Ultra rijetko
  • Rijetko
  • Ultra rijetko

Tamadogeova prva kolekcija ultra retkih biće dostupna od 6. oktobra.

Tajmer za odbrojavanje je postavljen na tamadoge.io za prvi Tamadoge NFT pad, koji bi se također trebao dogoditi ove sedmice.

U nadolazećoj igri play-to-earn (P2E) projekta, vlasnici rijetkih Tamadoge NFT-ova imat će prednost zahvaljujući povećanoj brzini i agilnosti njihovog Tamadogea.

Tamadoge Price & Tokenomics

Tamadogeova trenutna cijena je 0,0343 dolara, sa 24-satnim obimom trgovanja sjeverno od 8 miliona dolara. Tamadoge je porastao za 90% u posljednja 24 sata i više nego udvostručen u posljednjih sedam dana.

CoinMarketCap trenutno rangira TAMA #2677, sa tržišnom kapitalizacijom od 42 miliona dolara.

Ali izvanredno je to što je sada 5. najveći mem kovanica mjerena nerazrijeđenom tržišnom kapitalizacijom, cijenjenija više od Vita Inu i Hoge Finance, dva meme kovanica s tržišnom kapitalizacijom od 10 miliona dolara i dvostruko većom tržišnom kapitalizacijom od Pitbulla i Shiba Predatora.

Tamadoge čeka da se njegova provjera opskrbe u prometu ažurira na CMC stranici.

Tamadoge tim se prijavio da bude uvršten na Binance, berzu kriptovaluta koja je poznata po velikim zahtevima za obimom.

S obzirom na njegove osnove i tekuće kotiranje na više berzi, čini se da je Tamadoge odlična opcija. Stoga se TAMA-in nadolazeći trend čini snažno bikovskim.

Ažuriraj – Tamadoge je dostigao najvišu vrednost u toku dana od 0,0549 dolara, što je porast od približno 100% u poslednja 24 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.