Crypto

RobotEra nastavlja da teži naprijed

RobotEra je potpuno novi metaverzum podržan od strane LBank Labs-a koji je trenutno u pretprodaji i rasprodao se izuzetno brzo, nakon što je uspio prikupiti 226.000 dolara u rekordnom roku.

Metaverzum je prostor koji je konstantno rastao tokom proteklih nekoliko godina, s divovima poput Facebooka koji su rebrendirali svoju cijelu kompaniju kako bi iskoristili trend – ovo je dodatak sve digitaliziranijem društvu koje se kreće ka više digitalizacija sve vreme.

Metaverz za robotsku nišu

Postoji mnogo metaverzova i svi oni imaju svoje jedinstvene stilove i vrednosne predloge. Decentralland je originalni metaverzum i trebao je pokazati potencijal onoga što decentralizirana planeta može učiniti.

S druge strane, Sandbox se fokusira na njihov viši kvalitet grafike i poboljšanu korisnost, dok su Axie Infinity i Iluvium više fokusirani na igranje.

RobotEra spaja sve: osim što se fokusira na izgradnju vlastitih gradova i druženje s drugim robotima, oni koji učestvuju u RobotEra metaverzumu imaju priliku igrati igre u kojima mogu osvojiti TARO tokene kao igru ​​kako bi zaradili nagrade.

RobotEra DAO

Na čelu RobotEra ekosistema je posvećenost tima zaslugama decentralizacije i stavljanju zajednice na prvo mjesto.

Iz tog razloga, tim je odlučio da se upusti u ideju pretvaranja RobotEre u decentralizovanu autonomnu organizaciju, što znači da će vlasnici TARO tokena imati priliku da glasaju o izmenama projekta.

Usvajanjem ovog pristupa, projekat će moći da usmjeri svoju zajednicu u pravom smjeru i iskoristi moć uma zajednice.

Pretprodaja je sada uživo na njihovoj web stranici

Pretprodaja TARO tokena je trenutno dostupna na web stranici RobotEra i rasprodaje se izuzetno brzo – što je još impresivnije kada se uzme u obzir da smo trenutno usred medvjeđeg tržišta.

Oni koji žele sudjelovati u pretprodaji sada to mogu učiniti na web stranici gdje se pretprodaja odvija u nizu faza.

Trenutno se cijena TARO tokena prodaje za samo 0,02 dolara, ali će u sljedećoj fazi pretprodaje porasti na 0,025 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.