Crypto

Pumpa Lucky Block Price dolazi sa 1% spaljivanja zaliha počevši od sutra u petak, 30.

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Lucky Block (LBLOCK) je platforma za takmičenje sa razlikom. Kroz korištenje blockchain tehnologije, Lucky Block tim je stvorio dokazano poštenu i visoko efikasnu platformu koju kripto entuzijasti jednostavno vole. LBLOCK token se priprema za pokretanje nadolazećeg programa spaljivanja tokena koji počinje u petak, 30. septembra.

Platforma Lucky Block omogućava ljudima da učestvuju u uzbudljivim takmičenjima sa milionskim nagradama. U svako takmičenje se učestvuje pomoću jedinstvenog NFT-a koji takođe svakom nosiocu dodeljuje deo fonda nagrada. To znači da čak i nakon što je određeno izvlačenje završeno, NFT-ovi u stilu ulaznica i dalje nude dugoročnu vrijednost.

Program Burn

Dok je LBLOCK token već pokazivao znake snage nakon pobjede borca ​​Lucky Block Joea Joycea protiv Josepha Parkera, pokretanje programa spaljivanja je ono što je zaista uzbudilo investitore.

Počevši od petka, 30. septembra, tim Lucky Block će spaljivati ​​znatnih 1% ukupne ponude tokena svakog mjeseca. To će dovesti do spaljivanja približno 36,5 miliona tokena u toku prvog mjeseca i ukupnog smanjenja od 11,5% u prvoj godini kada je program u akciji.

Ovaj potez je fenomenalna vijest za Lucky Block investitore. Smanjivanjem ponude LBLOCK svakog mjeseca, tokeni će biti daleko oskudniji. Kao takva, čak i ako potražnja kaže isto (iako će se vjerovatno povećati), cijena LBLOCK-a će se progresivno povećavati.

Kao efekat grudve snijega, ovo povećanje cijene će vjerovatno povećati potražnju jer sve više investitora gleda na token kao na investiciono sredstvo. S obzirom da je LBLOCK token već prepun uslužnih programa, ovo bi moglo značajno pumpati token. Kao takvo, moglo bi se isplatiti uključiti se dok cijene ostaju relativno niske.

Most Lucky Block

Već smo na pragu objavljivanja programa za snimanje. Međutim, uskoro će uslijediti lansiranje V1 na V2 token bridge. Ovo će omogućiti investitorima koji posjeduju LBLOCK V1 baziran na BEP-20 da zamjene imovinu za token LBLOCK V2 baziran na ERC-20.

Kako je V2 token baziran na Ethereumovom ERC standardu i ne sadrži porez na transakcije, on je bio najbolji izbor za berze koje izlistavaju LBLOCK. Kao takav, most tokena bi trebao u velikoj mjeri povećati obim trgovine V2 tokenom, pomažući da se stimulira rast tokena.

Izdavanje token bridge-a 3. oktobra će pogoršati hype uzrokovanu programom za narezivanje, potencijalno slanjem vrijednosti LBLOCK-a na oštru uzlaznu putanju. Sa timom koji naporno radi na razvoju novih funkcija i dodavanju još veće vrijednosti ekosistemu, mogli bismo vidjeti ogroman rast u narednim mjesecima, što znači da LBLOCK ne treba zanemariti.

Posjetite Lucky Block

Povezane vijesti i analize

Leave a Reply

Your email address will not be published.