Crypto

Prva i jedina platforma za punjenje EV zasnovana na kripto-u prikuplja 330.000 dolara u pretprodaji – ne propustite priliku za 10x zelenih dobitaka

The Tržište električnih vozila nastavlja da raste, zahtijevajući efikasniji i lakši sistem za korištenje sve većeg broja električnih vozila. C+Charge je odgovorio na poziv sa svojom nadolazećom platformom za punjenje električnih vozila zasnovanom na blockchain-u koja će učiniti punjenje električnih vozila jednostavnijim i jeftinijim nego ikada prije.

Ova jedinstvena platforma će povezati vozače električnih vozila na više mreža za punjenje i olakšati platne transakcije koristeći blockchain tehnologiju. Osim toga, nagradit će korisnike za korištenje platforme za punjenje električnih vozila dodjeljivanjem karbonskih kredita, kao i održivih bonusa u kriptovalutama.

Korišćenjem blockchain tehnologija kako bi omogućili peer-to-peer plaćanja, oni pružaju rješenja za široko rasprostranjene probleme s kojima se suočavaju trenutni vlasnici električnih vozila, kao što su nemogućnost pristupa kreditima za ugljik ili primanje bilo kakvih poticaja, oskudna rješenja za naplatu s netransparentnim cijenama i nedostatak uspostavljen jedinstveni sistem plaćanja.

Posjetite C+Charge Now

Investirajte u C+Charge platformu za punjenje električnih vozila

Spremni da budete rani investitor u najsavremeniji projekat? Njegova pretprodaja tokena je trenutno u toku i već je privukla više od 307 hiljada dolara po stopi od 0,013 USDT po tokenu. Trošak će postepeno rasti u tri faze dok ne dostigne svoju konačnu cijenu od 0,02350 USD po završetku. Evo kako možete započeti:

Korak 1: Ako želite da investirate u C+Charge, prvi korak je kreiranje a kriptovaluta novčanik. Iako postoji mnogo dostupnih opcija, dva su odlična izbora MetaMask i Trust Wallet koji sadrže sigurno skladištenje vaših CCHG tokena. Osim toga, oba novčanika imaju jasne upute za instalaciju i korištenje.

Korak 2: Da biste kupili CCHG tokene, trebat će vam ili BNB ili USDT u svom novčaniku za kriptovalute. eToro je jedna platforma koja ovo čini izvodljivim jer dozvoljava korištenje debitnih kartica i drugih metoda plaćanja u fiat valutama za kupovinu ove dvije kriptovalute.

Korak 3: Nakon što dobijete adekvatan iznos ili BNB/USDT za trgovanje, idite na web stranicu C+Charge i povežite svoj kripto novčanik s njihovom platformom. Ovo se može lako učiniti odabirom “Wallet Connect” na glavnoj stranici, nakon čega slijedi skeniranje QR koda prikazanog na ekranu iz aplikacije za novčanik – ili direktnim odabirom novčanika koji želite koristiti.

Korak 4: Povežite svoj novčanik da započnete proces zamjene BNB ili USDT za minimalnu kupovinu od 1.000 CCHG tokena.

Korak 5: Vaši kupljeni i rezervirani CCHG tokeni će biti sigurno prebačeni na vašu adresu nakon što se pretprodaja završi. Da biste im pristupili, jednostavno se vratite na web stranicu C+Charge i kliknite na dugme “Zahtjev”.

Probleme koji C+Charge rješava

Kako se industrija električnih vozila širi, tako se povećavaju i prepreke s kojima se suočavaju potrošači. Jedno od tih pitanja je pogodnost i pristup stanicama za punjenje. Kako bi se suprotstavio ovom problemu, C+Charge je razvio sveobuhvatan Peer-to-Peer (P2P) sistem plaćanja koji koristi blockchain tehnologiju za stanice za punjenje električnih vozila koja zadovoljava potrebe potrošača uz poboljšanu efikasnost.

Sa C+Charge naprednim Web3 platforma, vlasnicima električnih vozila sada je pristupačnije nego ikada prije da se dočepaju kredita za ugljik – resursa prvenstveno rezerviranog za velike korporacije u prošlosti. Ovo ohrabruje više ljudi da pređu na korištenje električnih vozila i smanjuju emisije koje proizvode i standardni automobili na gorivo i EV.

Još jedan problem sa kojim se suočavaju vozači električnih vozila je odsustvo povoljnih podsticaja. Dopuštajući vlasnicima električnih automobila da dobiju karbonske kredite, C+Charge ih nagrađuje za njihov dio u očuvanju okoliša. Štaviše, zbog nepostojanja jedinstvenog rješenja za plaćanje trenutno dostupnog, lociranje i plaćanje stanica za punjenje može biti zaista težak zadatak.

C+Chargeov P2P sistem plaćanja i pametni ugovori omogućavaju korisnicima da bez napora traže dostupne stanice za punjenje, bez dodatnih naknada ili vremena čekanja kao kod tradicionalnih sistema. Osim toga, možete platiti direktno iz jednog od vaših kripto novčanika.

Trošak EV punjenja također može biti nerazumno neproziran. Ali sa C+Charge-ovom platformom za punjenje električnih vozila zasnovanom na blockchain-u, kupci imaju potpunu uvid u troškove svojih sesija punjenja – što može značajno smanjiti troškove punjenja i donosi jasnoću vlasnicima električnih vozila.

Kako bi se uhvatio u koštac s izazovom pronalaženja stanica za punjenje, C+Charge nudi korisno rješenje za upravitelje zgrada i druge pojedince koji trebaju pratiti potrošnju energije iz svakog električnog vozila. Ovo ne samo da omogućava vozačima da se pravilno naplaćuju za vlastitu potrošnju električne energije, već i daje motivaciju za stanodavce i preduzeća da instaliraju više stanica za punjenje.

C+Charge tim će lansirati naprednu platformu za punjenje električnih vozila

Ryan Fishoff je vodeći strateški savjetnik i suosnivač. Sa iskustvom u finansijama i privatnom kapitalu, Fishoff je dobro upućen u poslovne transakcije i razvoj. On također ima titulu izvršnog direktora za American Wealth Mining Corporation – organizaciju koja svojim potrošačima i dioničarima pruža sveobuhvatnu platformu za izgradnju bogatstva.

Tanya Gullick je direktorica poslovnog razvoja za C+Charge u Ujedinjenom Kraljevstvu i Evropi, gdje je postigla veliki uspjeh radeći sa startupima i održivi projekti. Njene vještine su razvoj poslovanja i marketing.

Suosnivač Ryan Tomas je menadžer poslovnog razvoja, sa istorijom uspjeha u jačanju tržišne pozicije brojnih organizacija. Pokazuje kompetentnost u analitičkom razmišljanju, strateškom planiranju, liderstvu i stvaranju čvrstih veza među poslovnim partnerima.

Mark G. Gomezdirektor razvoja i suosnivač American Premium Water Corporation donosi impresivno bogatstvo znanja o promocijama slavnih ličnosti, marketingu, brendiranju, odnosima s javnošću i svijesti o svojoj ulozi s više od 20 godina iskustva uspješnog poduzetnika.

Kompletiranje tima je Barami YodKhampa, ljubazno nazvan “Mr B”, koji radi kao marketinški savjetnik. On je također izvršni direktor i osnivač DTC Marketing Agency Group – jedne od najpoznatijih marketinških agencija u Aziji koja nudi sveobuhvatne usluge za Crypto & NFT poduhvate.

C+Charge je strateški spreman da bude na čelu rastuće industrije električnih vozila, i kao rezultat toga, ima priliku da napravi značajan napredak u smanjenju emisije stakleničkih plinova na Zemlji, dok pomaže vlasnicima EV-a da dodatno smanje svoje ugljični otisci. Uz pomoć iskusnog i obrazovanog tima, C+Charge je spreman isporučiti revolucionarno rješenje koje bi moglo biti budućnost punjenja električnih vozila.

Posjetite C+Charge Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *