Crypto

Privokov token IEO je pokrenut na P2B!

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Do 10. januara možete kupiti tokene i postati dio zajednice projekta. Nakon IEO-a, tokeni će se trgovati na P2B platformi.

Šta je Privok token?

$PVK je token na Ethereum blockchainu kompanije Privok, sa sjedištem u Indiji. Oni rade na obnovljivoj zelenoj energiji zasnovanoj na vjetrenjačama. $PVK simbolizira proizvodnju energije i pojednostavljuje trenutno postojeći ekosistem ulaganja u energiju širom svijeta.

Distribucijom više $PVK na kripto tržištu, mnogi investitori dobijaju priliku da postanu dio Privok ICO zajednice. Uz Privokov ICO za obnovljive izvore energije, proizvođači održive energije mogu direktno trgovati s kupcima zelene energije i povećati kapital prodajom više energije po cijeni ispod tržišne.

Privok predstavlja pravno obavezujući ugovor između proizvođača i kupaca energije. Projekat funkcioniše kao grupno finansiranje zasnovano na nagrađivanju, gde se saradnici nagrađuju besplatnim Privok energetskim tokenima koje mogu da drže ili prodaju na platformi. Ima drugačiji sistem profitnog partnerstva za investitore. Vrijednost PVK tokena će se povećati na kripto tržištu, a vi možete dobiti više profita

Green Mission

Industrija električnih vozila se najviše razvija u svijetu, a Indija je jedno od najvećih tržišta. Tako će u budućnosti kompanija razvijati stanice za punjenje električnih vozila.

Na Privok EV punionicama svu energiju zelene energije Privoka će direktno koristiti vlasnici električnih vozila. Ovaj proces omogućava Privoku da opslužuje energiju po niskoj stopi u odnosu na druge stanice za punjenje električnih vozila.

Sa PVK Tokenom, na globalnom nivou, svaki investitor postaje dio proširenja projekta EV stanica za punjenje i dobija priliku da postane partner brzorastuće kompanije za punjenje stanica za EV.

Posjedovanje $PVK tokena u ranim fazama ICO-a pruža značajne prednosti zarade. Pridružite se Privok IEO na P2B!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *