Crypto

PrimeXBT šef edukacije o trgovanju Dirk Hartig i potpredsjednik poslovnog razvoja Frank Bergman održali govor na Blockchain Fest Singapuru 2023.

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Popularna platforma za trgovinu na marginama PrimeXBT ne gubi vrijeme da počne 2023. s praskom, najavljujući planove za učešće na predstojećem Blockchain Fest Singapur 2023 sajam sa govorom i ekskluzivnom postavom štanda.

Evo detalja o godišnjem događaju i šta možete očekivati ​​od PrimeXBT-a.

Blockchain Fest Singapur 2023 donosi Crypto u Marina Bay Sands ovog februara

Počevši od 16. februara pa sve do 17., kriptovalute, decentralizovane finansije, investicije, fintech i još mnogo toga će preuzeti Singapur Marina Bay Sands Expo and Convention Center.

Blockchain Fest Singapore 2023 jedan je od najvećih interaktivnih događaja u jugoistočnoj Aziji koji povezuje vrhunske rukovodioce iz financijske i kripto industrije, burze kriptovaluta, platformi za trgovanje itd.

Očekuje se da će više od 5.000 učesnika prisustvovati godišnjem događaju ove godine, koji se održava na najluksuznijem mestu za profesionalno umrežavanje u Singapuru. Događaj predstavlja vrhunske brendove u oblasti finansija kao što su BlackRock, Bloomberg i PrimeXBT.

PrimeXBT vodi govor o izgradnji vašeg kripto ljetnog tijela

Odmah nakon posljednjeg uspješnog događaja – Crypto Expo Dubai, gdje je bio PrimeXBT nagrađen najpouzdanija platforma za trgovanje kripto imovinom – PrimeXBT će biti domaćin govora i štanda na Blockchain Fest Singapore 2023.

U govoru pod naslovom Building Your Crypto Summer Body, PrimeXBT šef edukacije o trgovanju Dirk Hartig će istaknuti važne tržišne trendove, ekonomiju i još mnogo toga. Hartigu će se pridružiti PrimeXBT potpredsjednik poslovnog razvoja Frank Bergman, koji će dodati komentare i uvide u diskusiju. Govor počinje odmah u 12:00 GMT 17. februara.

“PrimeXBT-ova ekskluzivna prezentacija o izgradnji vašeg kripto ljetnog tijela će opisati zašto je ključno koristiti medvjeđe tržište za izgradnju bogatstva i akumulaciju imovine, i zašto bi to vrijeme moglo biti sada za kripto”, objasnio je Hartig. “Budući milioneri se kovaju tokom medvjeđeg tržišta”, dodao je Bergman.

Svratite na štand PrimeXBT na Blockchain Fest Singapur 2023

Ekskluzivni štand PrimeXBT bit će smješten na štandu broj B2, na Hibiscus L3, u sklopu Marina Bay Sands Expo and Convention Centre.

Predstavnici PrimeXBT će biti pri ruci da promovišu proizvode i usluge platforme zasnovane na kriptovalutama, koje uključuju trgovanje na marginama, trgovina kopiranjemduge i kratke pozicije na poluge i još mnogo toga.

PrimeXBT će također koristiti mjesto za razgovor o potencijalnim partnerstvima sa Web 3 kompanijama i uticajnim osobama na društvenim mrežama. Da biste saznali više o Blockchain Fest Singapore 2023 i iskustvu koje je PrimeXBT planirao, posjetite službeni blog PrimeXBT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *