Crypto

Pretprodaja Orbeon protokola (ORBN) je skoro rasprodata, dok Litecoin (LTC) i Binance (BNB) osvajaju

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Pretprodaja Orbeon protokola (ORBN) je skoro rasprodana, jer potražnja za njegovim uslužnim tokenom i dalje raste. Ovo se dešava u trenutku kada Litecoin (LTC) i Binance (BNB) takođe ostvaruju velike dobitke i jasno je zašto ove tri kriptovalute imaju tako dobre rezultate.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) je šesta najveća kriptovaluta na svijetu po tržišnoj kapitalizaciji. Litecoin (LTC) postoji od 2011. godine i predstavlja hard fork Bitcoin (BTC) protokola. Litecoin (LTC) ima koristi od efikasnijeg algoritma rudarenja, veće brzine transakcije i nižih naknada od Bitcoina (BTC).

To čini Litecoin (LTC) atraktivnom opcijom za trgovce koji žele prihvatiti plaćanja u kriptovalutama. Zapravo, popularnost je nastavila rasti jer Litecoin (LTC) sada prihvaća preko 100.000 trgovaca širom svijeta za obradu plaćanja.

Ali to nije razlog zašto Litecoin (LTC) ima tako dobre rezultate. Umjesto toga, sve se svodi na predstojeći događaj prepolovljenja Litecoin (LTC) koji bi se trebao dogoditi u avgustu. Ovaj događaj će smanjiti nagradu za rudarenje za rudare, što će dovesti do smanjenja opskrbe Litecoin-a (LTC) i potencijalnog povećanja cijena.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Binance (BNB)

Binance (BNB) je izvorna kriptovaluta najveće svjetske kriptovalute Binance Binance (BNB). Binance (BNB) ima tržišnu kapitalizaciju od oko 2,5 milijardi dolara i trenutno je šesta po veličini kriptovaluta prema CoinMarketCap-u.

Binance (BNB) se suočio s teškim mjesecom nakon skandala FTX, zbog kojeg su investitori izgubili povjerenje u centralizirane berze. Binance (BNB) je uspio prebroditi oluju i sada bilježi obnovljeno interesovanje jer investitori shvataju da je Binance (BNB) siguran i siguran.

Binance (BNB) također ima koristi od povećanog obima jer trgovci žele kapitalizirati na nestabilnim kripto tržištima. Zbog toga je cijena Binance (BNB) porasla za 8% u posljednjih 7 dana. Ostaje da se vidi da li Binance (BNB) može zadržati zamah.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Orbeon protokol (ORBN)

Orbeon Protocol (ORBN) se sprema da revolucioniše krajolik crowdfundinga kakav poznajemo. Rizični kapitalisti više neće imati monopol na mogućnosti ulaganja. Uz Orbeon Protocol (ORBN) revolucionarnu platformu za peer-to-peer finansiranje, svako sada može ulagati u kompanije koje voli i početi ostvarivati ​​direktne povrate na svoja ulaganja.

Blockchain tehnologija i korištenje NFT-ova zasnovanih na kapitalu omogućavaju Orbeon protokolu (ORBN) da postigne ovaj podvig. Zagriženi investitori mogu kupiti ove NFT-ove sa samo 1 USD i dobiti povrat na svoju investiciju.

Orbeon protokol (ORBN) olakšava startupima da prikupe kapital koji im je potreban bez potrebe da se podvrgnu dugom i često skupom procesu rizičnog kapitala. Osim toga, to je dobar način da izgradite lojalne sljedbenike od samog početka.

Orbeon protokol (ORBN) je postao još efikasniji zahvaljujući upotrebi pametnih ugovora koji eliminišu svaku potrebu za posrednicima i ručnim radom. Kako bi se osigurala pravičnost i transparentnost Orbeon protokola (ORBN), pametni ugovori reguliraju svaki aspekt procesa prikupljanja sredstava — od početnih ulaganja do potencijalnih povrata novca.

Posljednji dio ove blockchain slagalice je ORBN token, namijenjen da nagradi članove Orbeon Protocola (ORBN) pravima udjela, mogućnošću glasanja na platformi i pristupom prioritetnom pristupu novim pokretanjima.

Pretprodaja za ORBN tokene je trenutno hit, sa preko 70 miliona tokena prodanih do sada u ovoj posljednjoj fazi. Pošto su ostali samo nekoliko dana do rasprodaje svih tokena, investitori žure da se dokopaju Orbeon protokola (ORBN) prije nego što bude prekasno.

Saznajte više o pretprodaji Orbeon protokola

web stranica: https://orbeonprotocol.com/

Pretprodaja: https://presale.orbeonprotocol.com/register

telegram: https://t.me/OrbeonProtocol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *