Crypto

Pretprodaja igre Calvaria P2E Battle Card Game se završava vrlo brzo nakon što je prikupljeno skoro 3 miliona dolara – ne propustite

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Calvariin izvorni token, RIA, prikupio je više od 2,87 miliona dolara u pretprodaji, sa samo 200.000 dolara za prikupljanje prije nego što se pretprodaja završi. Pretprodaja će se završiti kada se dostigne konačna prekretnica od $3,075,000, ili do 31. januara, što god nastupi prije.

Veliki dobici za najranije investitore

Pretprodaja za RIA traje već više od tri mjeseca. Digitalna imovina je počela da se prodaje po cijeni od 0,0100 dolara, a sa tokenom koji se sada prodaje za 0,0325 dolara, najraniji investitori su već trebali vidjeti do 225% profita.

Ipak, još uvijek postoji nekoliko uzbudljivih ažuriranja na koja treba obratiti pažnju i mogućnosti za dobitke. Alfa verzija igre Calvaria: Duels of Eternity trebalo bi da bude objavljena u drugom kvartalu 2023. S obzirom da je RIA uskoro na centralizovanim berzama, priliv likvidnosti bi trebao pomoći da se još više poveća njena cijena.

RIA će se trgovati na centralizovanoj berzi BKex kroz ekskluzivnu inicijalnu ponudu razmene. RIA listing na BKex-u će biti praćen listingom na berzi LBank sa sjedištem u Hong Kongu 24 sata kasnije.

Calvaria je podržana od strane Kucoin Wallet-a, koji je podstakao spekulacije da je listing na Kucoin-u, četvrtoj po veličini berzi na svetu, u toku.

Različiti načini zarade i pobjede

Calvaria: Duels of Eternity je nadolazeća digitalna igra s kartama koja je izazvala mnogo buke u GameFi prostoru. Igra prenosi igrače u metaverzum sa temom zagrobnog života, gde mogu da odaberu ne-zamenljive tokene (NFT) trgovačke kartice koje predstavljaju određene likove.

U Calvaria, cilj je da igrači koriste svoj špil trgovačkih karata kako bi se međusobno borili i zaradili nagrade u obliku žetona i nadogradnje igara. Igra organizira turnire koristeći ove karte, a igrači imaju zadatak da razumiju dinamiku likova predstavljenih kartama i njihove sposobnosti.

Calvaria će sadržavati različite modove igre koji mogu prihvatiti igrače s različitim ciljevima i preferencijama. Osim što se takmiče jedan na jedan, igrači mogu akumulirati sredstva, završiti kampanju za jednog igrača i primati karte i nadogradnje.

Calvaria ima jednostavan dizajn podijeljen na modele free-to-play (F2P) i play-to-earn (P2E). F2P model je dizajniran za igrače koji žele igrati igru ​​bez upotrebe kriptovaluta. Oni mogu igrati igru ​​iz zabave, ali neće dobiti nikakve žetone kao nagradu. Umjesto toga, dobijaju pogodnosti kao što su nadogradnje kartice i pada kutije za plijen unutar igre.

S druge strane, P2E sistem nagrađuje igrače tokenima, koje mogu koristiti za kupovinu više NFT-a i isplatu ako to žele. Ovaj P2E sistem je glavna stvar, pružajući dodatne tokove prihoda za igrače. Osim toga, igrači također imaju pristup oglasima, honorarima, mogućnostima stipendija, ograničenim NFT kolekcijama i još mnogo toga.

Igračima će se svidjeti Calvaria zbog svoje impresivne i intuitivne igre koja im omogućava da lako počnu. Osim toga, ne postoje složena pravila ili sistemi za održavanje.

Igra je dostupna na svim uređajima, a igrači joj mogu pristupiti bez obzira na lokaciju.

RIA token

Kao i svaki blockchain servis za igre, Calvaria je implementirala izvorni token kao pristupnik za sve svoje usluge.

RIA je primarni način kupovine i prodaje NFT-ova unutar ekosistema Calvaria. Međutim, investitori će također cijeniti model dokaza o udjelu (PoS), koji im omogućava da ulože token i zarade dodatne jedinice, plus priliku da imaju riječ u upravljanju putem Calvaria-ine decentralizirane autonomne organizacije (DAO).

Trenutno je RIA još uvijek dostupna u pretprodaji za zainteresirane investitore. Digitalna imovina je već imala impresivnu pretprodaju, sa 2,87 miliona dolara prikupljenih do sada.

Sa samo 7% preostalih tokena za kupovinu, pretprodaja je pri kraju. Zainteresovani investitori mogu ući prije RIA lista na javnim berzama, što je sigurno jedan od najtraženijih kovanica.

Kupite Crypto sada

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *