Crypto

Predviđanje cijene XRP-a – Bikovi ciljaju 0,50 dolara jer XRP ostaje zelen tokom sedmice

Predviđanje cijene XRP-a ostaje bikovsko, nakon što je odmah dobilo podršku blizu 0,3460 dolara. XRP novčić je bio u rastućem trendu nekoliko dana, ali nije bio u stanju da održi taj zamah, pao je sa najviše vrednosti od 0,3920 dolara na najnižu vrednost od 0,3200 dolara.

Pozitivni komentari koje je dao Brad Garlinghouse, izvršni direktor Ripple Labsa, mogu se, međutim, pripisati prethodnom skoku naviše. On vjeruje da ako integritet i povjerenje ostanu primarni ciljevi, sektor kriptovaluta će se brže oporaviti od FTX krize.

Potaknuo je otvoren dijalog dok se bavio hitnim društvenim pitanjima s tehnologijom blockchain-a i kriptovalutama.

Suprotno tome, medvjeđe tržište kriptovaluta, na koje je utjecalo nekoliko varijabli, smatralo se jednim od glavnih uzroka koji je zasjenio nedavne pozitivne komentare i imao negativan utjecaj na XRP novčić.

Ohrabreni komentari izvršnog direktora Ripplea dali su podršku za XRP

Izvršni direktor Ripple Labsa Brad Garlinghouse govorio je u srijedu na Ripple Swellu, Rippleovoj godišnjoj konferenciji, o oporavku tržišta kriptovaluta nakon kolapsa FTX-a.

FTX je nedavno podnio zahtjev za stečaj u poglavlju 11. Garlinghouseov sljedeći tvit je uglavnom ponavljanje njegovog govora na konferenciji:

U sljedećem tvitu, on je naglasio važnost osobnog sastanka kako bi se razgovaralo o tome kako koristiti blockchain i kriptovalute tehnologije za rješavanje problema iz stvarnog svijeta.

Prema Garlinghouseu, koji je u srijedu razgovarao za CNBC, ideja da su kriptovalute neregulisana je “precijenjena”. On je također spomenuo da je glavni savjetnik Ripplea, Stuart Alderoty, rekao izvoru za štampu u petak da kompanija aktivno traži irsku licencu kako bi podržala svoje proširenje EU.

SEC Supporter propustio je rok za podnošenje podneska amicusa u slučaju Ripple

Accredify, koju je SEC preimenovala u InvestReady, propustila je rok za podnošenje formalnog podneska amicusa u trenutnoj parnici. Accredify, sada poznat kao InvestReady, koji podržava SEC, propustio je rok za podnošenje formalnog podneska prijatelja u tekućem sporu.

Advokat Jeremy Hogan je to spomenuo kada je izvještavao o statusu amicus podnesaka Jamesa K. Filana. Amicus briefove u podršku Rippleu dostavilo je 14 različitih organizacija, uključujući Digitalnu trgovinsku komoru, TapJets i I-Remit.

Kao rezultat toga, na cijenu XRP-a ove vijesti do sada nisu značajno uticale.

Dan prije isteka roka za takve zahtjeve, Accredify, kompanija koja pomaže u provjeravanju podobnosti investitora za transakcije digitalnog kapitala, zatražila je od suda dozvolu da podnese amicus podnesak u prilog zahtjevu SEC-a za donošenje skraćene presude.

Medvjeđe kripto tržište

S obzirom na nagli porast likvidacija nakon bankrota berze kriptovaluta FTX, tržišna vrijednost svih kriptovaluta pala je ispod 800 milijardi dolara. Kao rezultat toga, pad na tržištu kriptovaluta smatran je jednim od ključnih faktora koji je ograničio daljnje povećanje cijena XRP kovanica.

Globalno tržište kriptovaluta vrijedilo je 794 milijarde dolara u vrijeme pisanja teksta, što je pad od 5%. Dok je Bitcoin (BTC) ostao stabilan na oko 16.000 dolara, većina drugih kriptovaluta je završila dan u minusu, uključujući Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i Solana (SOL).

Token UNUS SED LEO (LEO) je dobio najviše, ali samo sa malom razlikom od manje od 2%. Chiliz (CHZ) je bio najveći gubitnik, izgubivši više od 17% u 24 sata. Globalno kripto tržište procijenjeno je na 794,02 milijarde dolara u vrijeme pisanja teksta, što je pad od 5% u odnosu na prethodni dan.

Predviđanje cijene XRP

Trenutna cijena XRP-a je 0,358 dolara, a 24-satni obim trgovanja je 2,2 milijarde dolara. U posljednja 24 sata XRP je pao za 4,11%. CoinMarketCap ga trenutno rangira na #7 sa trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 18 dolara sa 2,2 marla dolara.
U opticaju je 50.298.735.565 XRP kovanica, sa maksimalnom zalihom od 100.000.000.000 XRP kovanica.

Na dnevnom grafikonu, XRP/USD par se trguje bočno, sa trenutnom podrškom blizu 0,3460 dolara. 50-dnevni pokretni prosek je blizu 0,3785 dolara, a medveđi prelaz ispod ovog nivoa će najverovatnije poslati XRP na 0,3650 ili 0,3400 dolara.

Obrazac dvostrukog vrha proširuje otpor na 0,400 dolara na bikovskoj strani, a bikovski prelaz iznad ovog nivoa bi mogao izložiti XRP na 0,4265 do 0,3580 dolara.

Nove kripto preprodaje

Osim Ripplea, novi predprodajni novčići dobro posluju i dobivaju na snazi. Idemo preko njih jedan po jedan.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma za obavještavanje o trgovanju zasnovana na Ethereum-u koja trgovcima svih nivoa vještina pruža analitiku i društvene podatke u realnom vremenu, omogućavajući im da donose bolje informisane odluke.

Počela je sa prodajom tokena prije tri sedmice i prikupila preko 6,6 miliona dolara. Također je najavio pokretanje svoje prve CEX liste LBank exchange.

1 D2T trenutno vrijedi 0,0513 USDT, ali se očekuje da će porasti na 0,0533 USD u sljedećoj fazi prodaje i 0,0662 USD u završnoj fazi.

Posjetite Dash 2 Trade sada

kalvarija (RIA)

Calvaria je potpuno novi projekat igranja kriptovaluta s potencijalom da dominira tržištem igranja za zaradu. Prema Calvaria programerima, jedna od glavnih prepreka širokom usvajanju Web3 igara je to što igre zahtijevaju od korisnika tehničko znanje o kriptogramu. Kao rezultat toga, veliki broj korisnika je isključen.

Calvaria omogućava korisnicima koji ne posjeduju kriptovalutu da učestvuju u igri, izdvajajući je od konkurencije i otvarajući igru ​​potpuno novoj publici. RIA-ina preprodaja uzima maha, a projekat je već u fazi 4 od 10 i skoro 1,8 miliona dolara u finansiranju.

U ovom trenutku, 1 RIA token košta 0,025 USD, ali će se to postepeno povećavati sa svakom sljedećom fazom pretprodaje, koja je trenutno u fazi 4.

Posjetite Calvaria Presale sada

RobotEra (TARO)

Još jedan projekat sa potencijalom da promeni gejming zajednicu i virtuelni svet je RobotEra (TARO). Iako je pretprodaja imovine tek nedavno počela, već postoji veliko interesovanje potencijalnih kupaca.

Izvorni token platforme je TARO, i to je Metaverse baziran na blockchainu gdje korisnici mogu kreirati avatare i istraživati ​​digitalni svijet. Igrači u RobotEra mogu kupiti zemljište, graditi na njemu i proširiti svoje regije raznim sredstvima.

RobotEra također ima zajednički metaverzum gdje korisnici mogu učestvovati u raznim aktivnostima kao što su sportovi, koncerti i drugi takmičarski događaji. Prva faza TARO-ove pretprodaje je sada uživo i brzo se rasprodaje.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.