Crypto

Predviđanje cijene Terra Luna Classic Crypto – vrijeme za kupovinu LUNC-a?

Sentiment za kriptovalutu Terra Luna Classic (LUNC) ostaje medvjedast ove sedmice jer cijena pada na 0,000255 dolara.

U posljednja 24 sata Terra Luna Classic je bio jedan od najlošijih s padom cijene za preko 31%.

Međutim, još uvijek ima svjetla na kraju tunela jer LUNC trguje u okviru bikovskog obrasca preokreta poznatog kao padajući klin.

Hoće li Terra Luna Classic nastaviti da pumpa?

Predviđanje cijene Terra Luna Classic (LUNC).

Kao što poznata izreka kaže, ništa ne traje vječno, kao ni uzlazni trend za Terra Luna Classic (LUNC).

Medveđa divergencija na 4-satnom vremenskom okviru se konačno odigrala kada je LUNC odbijen na nivou cene od 0,000593 dolara i preokrenuo u opadajući trend.

Terra Luna Classic se sada trguje po ceni od 0,000289 dolara, što je 51,33% od nedavno postavljenog maksimuma pre samo nedelju dana.

Međutim, još uvijek ima svjetla na kraju tunela. Trenutno, LUNC se nalazi unutar bikovskog obrasca preokreta poznatog kao padajući klin. Postoji dobra šansa da bismo mogli vidjeti snažan proboj na gore uz dovoljno akumulacije oko nižih nivoa cijena.

Gornji grafikon cijena jasno odražava medvjeđu putanju za LUNC u posljednjih nekoliko dana. Možemo vidjeti prije pada trenda, LUNC je zdravo odskakivao od 20-dnevnog pokretnog prosjeka i postavljao više maksimume i više padove.

Sada vidimo da se dešava upravo suprotno gde se Terra Luna Classic odbija na 20-dnevnom pokretnom proseku i na gornjoj liniji otpora padajućeg klina na $0,000593, $0,000509, $0,000394 i $0,000377.

Terra Luna Classic sada mora dobiti dovoljno bikovskog zamaha da probije nivo otpora od $0,000333. Nakon toga, tehnički cilj za LUNC je 0,00051 USD što bi predstavljalo povećanje od 61% u odnosu na trenutne nivoe cijena.

Zumirajući vremenski okvir od 15 minuta za Terra Luna Classic možemo vidjeti formiranje simetričnog uzorka trougla.

Obično je ovo konsolidativni obrazac nastavka, u ovoj konkretnoj prilici bi to značilo potencijalno smanjenje na $0,00027, ali mislim da bi bikovi mogli dobiti bitku ovog puta.

Ako LUNC probije liniju otpora od 0,0003 dolara simetričnog trougla, trebali bismo vidjeti zdrav nastavak do oko 0,000319 dolara.

Terra Luna Classic Do Kwon FUD

Također su bile udarne vijesti oko Terraform Labsa u kojima se navodi da je južnokorejski sud izdao nalog za hapšenje samog suosnivača Terra Do Kwona.

Ovo je stvorilo seizmičke talase i ogromnu količinu FUD-a među vlasnicima LUNC-a i Terra Lune, što je izazvalo štetan uticaj na cenu za oba tokena (LUNC pao 17,10%, LUNA pao 24,63%).

Nedavni tvit kripto analitičara @ClassyCrypto_ navodi da spekuliše da je ovo samo potres za maloprodajne investitore jer ogroman strah koji potiče od ove kontroverzne vijesti izaziva paniku i kao rezultat veliki pritisak na prodaju.

0,00025 dolara bi moglo biti dno na ovoj instanci za LUNC, iako je septembar poznat po tome što je prilično kamenit i medvjeđi mjesec za kriptovalute. Ako Bitcoin može da zadrži trenutne nivoe cena, nadao bih se da ću videti LUNC kako se polako penje nazad do nivoa cena od 0,0003 dolara.

Terra Luna Classic Crypto Video Analysis

Prema Coinmarketcap-u, Terra Luna Classic (LUNC) sada ima tržišni kapital od 1,82 milijarde dolara. Bikovi nisu mogli sasvim progurati nivo od 3 milijarde dolara, ali to ne znači da je van stola za budućnost.

U dnevnom vremenskom okviru, Terra Luna Classic je konačno ponovo testirala 20-dnevni pokretni prosek. Od vitalnog je značaja da se možemo konsolidovati i zadržati iznad 20-dnevnog pokretnog proseka kako bismo sprečili zamah cene na dole.

Jednom kada Terra Luna Classic (LUNC) ima mehanizam sagorevanja od 1,2% raspoređen na centralizovanijim i decentralizovanim berzama, spekulišem da ćemo polako ponovo videti uspon LUNC-a.

LUNC uvelike ovisi o moralu svoje zajednice u ovom trenutku, jer gotovo postaje simbol zajednice poput meme novčića.

Govoreći o meme novčićima, Tamadoge je nova impresivna i uzbudljiva meme kovanica koja se igra za zaradu i koja izlazi u četvrtom kvartalu ove godine i koja bi mogla donijeti velike prihode poput Terra Luna Classic (LUNC).

Sa sigurnošću se može reći da je Terra Luna Classic jedna od najbrže rastućih kriptovaluta za 2022. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.