Crypto

Predviđanje cijene Litecoina – LTC raste za 27%, može li dostići 100 dolara do 2023.?

Litecoin (LTC) je napravio iznenađujući odvojak čak i kada se veće kripto tržište bori da ostvari dobitak, brzo raste od 22. novembra i poraslo je preko 27% u proteklih 48 sati i zasjelo na 78 dolara u trenutku pisanja. Pitanje je da li mu je ostalo još bikovskog soka ili će poslednju pumpu pratiti oštra korekcija?

To zavisi i od tehničkih i od fundamentalnih faktora. Sa tehničke strane, LTC je izbio iz svog bočnog raspona od prošle sedmice, završivši znatno iznad ključnog nivoa otpora i podrške na 70 dolara.

Što se tiče osnove, očigledno postoje makroekonomski faktori koji trenutno pokreću šire kripto tržište, uključujući ukupni medvjeđi tržišni trend i FTX pad.

Pogledajmo neke ključne oblasti podrške i otpora za Litecoin kako bismo stekli predstavu o tome što je moguće u kratkom i srednjem roku.

Predviđanje cijene Litecoina i tehnička analiza

Litecoin je trenutno u porastu od 12% u posljednja 24 sata, dostižući čak 27% u jednom trenutku, dok je Bitcoin porastao samo 1,5%.

Iako smo probili nivo otpora na oko 70 dolara, LTC nije uspeo da probije granicu od 80 dolara, što ukazuje da će možda biti potreban značajniji pritisak da bi se dostiglo 100 dolara. Ako zatvorimo dan iznad 79 dolara ili tako nešto, ovo bi mogao biti bikovski znak za kriptovalutu.

Područje od 100 dolara bilo je ključna podrška više puta od januara prije pada ispod ovog nivoa u maju. Ako uspe da se probije iznad ovog nivoa, LTC bi lako mogao da dostigne 143 dolara, sa sledećim ciljem nakon toga oko 300 dolara.

143 dolara takođe ima istorijski značaj. U februaru ove godine nivo od 143 dolara je delovao kao podrška, kao iu septembru i decembru 2021. godine, dok je još u junu 2019. ovaj nivo delovao kao otpor.

Da li je vrijeme da izađete iz Litecoina?

Ako cijena LTC-a zatvori dan otprilike gdje je sada, indikatori kao što je silazni RSI trend ukazuju na to da će doživjeti medvjedast odstupanje, što može ukazivati ​​na preokret na dole.

Kao što je spomenuto, prvi nivo podrške je oko 73,76 dolara. Ako se ova podrška ne održi, nema jasne podrške do $40. LTC se uglavnom kreće između 50 i 74 dolara od maja, tako da je moguće da će se cijena nastaviti kretati između ovih nivoa, što otežava bikovima da preuzmu kontrolu nad tržištem.

Konačno, LTC investitori će želeti da procene svoju toleranciju na rizik i odluče da li je vreme da napuste Litecoin. Nema garancije da će LTC probiti granicu od 100 dolara do 2023. ili čak premašiti nivo otpora od 80 dolara u kratkom roku.

S obzirom da veće kripto tržište još uvijek buja zbog FTX katastrofe i mogućeg bankrota drugih ključnih igrača na tržištu, možda je pravo vrijeme da istražite druge projekte koji još nisu pokrenuli ili razmislite o prelasku u gotovinu dok se tržište ne smiri.

Druge kripte koje nude kratkoročne dobitke

Dobar način da uđete u novčić prije nego što cijena poraste je kupovina u pretprodaji projekata s dobrim osnovama. D2T, TARO i RIA su tri projekta koji su već prikupili značajnu količinu kapitala u svojim pretprodajama i spremni su za budući rast.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma za obavještavanje o trgovanju za investitore koja bi trebala biti lansirana u Q2 2023. koja će pružati analitiku u realnom vremenu i podatke o društvenom trgovanju. D2T je prikupio 6,9 miliona dolara, a izlazak na BitMart Exchange i LBANK Exchange planiran je za početak sljedeće godine.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

RobotEra (TARO)

RobotEra je pješčani Metaverse baziran na Ethereumu koji će lansirati svoju alfa verziju u prvom kvartalu 2023. Igrači će moći graditi i igrati se kao roboti i učestvovati u kreiranju virtuelnog svijeta koji uključuje zemljište, zgrade i druge predmete zasnovane na NFT-u. TARO se trenutno trguje po 0,02 USDT i ova cijena bi trebala porasti na 0,025 USDT u sljedećoj fazi njegove pretprodaje.

Posjetite RobotEra odmah

kalvarija (RIA)

Calvaria je igra za trgovanje karticama zasnovana na blockchainu koja omogućava igračima da se bore sa svojim NFT karticama i zarađuju nagrade. RIA će se koristiti u igri za kupovinu predmeta u igri i za ulaganje. Njegova pretprodaja tokena je prikupila 1,9 miliona dolara i trenutno je u četvrtoj fazi, tokom koje je dostupno 40 RIA za 1 USDT.

Posjetite Calvaria odmah

Svi ovi projekti već su prikupili značajne količine kapitala u svojoj pretprodaji i trebali bi biti pokrenuti u bliskoj budućnosti. Uključite se sada i budite dio njihovih uspješnih priča.

Leave a Reply

Your email address will not be published.