Crypto

Predviđanje cijene Litecoin Crypto – LTC izgleda krajnje podcijenjeno

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Litecoin je pokazao veoma dobre rezultate uprkos lošim uslovima na blockchain tržištima poslednjih nekoliko dana.

Cijena je porasla za preko 14% u posljednja 24 sata na 70,11 dolara, a u posljednje četiri sedmice porasla je za 64% na BTC/LTC grafikonu što odražava vrlo dobru snagu bikova.

Veliki analitičar @CryptoDonAlt je takođe veoma bikovski u vezi sa Litecoinom u ovom trenutku i shvatio je da je LTC obično dobro akumulirati tokom ciklusa medveđeg tržišta gde je potencijal rasta maksimiziran.

On navodi da Litecoin obično pumpa na dnu tokom medvjeđeg tržišta, a to je upravo ono što se danas dešava sa Litecoinom.

Predviđanje cijene Litecoin Crypto 2022-2023

Prema Coinmarketcap-u, Litecoin je sada na 13. mjestu među ostalim kriptovalutama i sada se bori za prvih 10 pozicija.

Sa ukupnim tržišnim kapitalom od nešto više od 5 milijardi dolara i pomakom od 13% tokom najnepovoljnijeg kripto tržišta, nove oči sigurno žele istražiti ili potencijalno čak razmotriti prosječnu cijenu dolara u Litecoin na ovim nivoima.

Nagađam da pobjednici uvijek kupuju na dnu za Litecoin. Ovo je mjesto gdje tržišni sentiment odiše ekstremnim strahom i mi ulazimo sve dublje i dublje u tržište kripto medvjeda.

Možemo vidjeti da je nedavno Litecoin bio preprodan u ovom određenom sedmičnom vremenskom okviru u maju nakon pada Terra Lune.

Nakon toga, vidjeli smo pumpanje od otprilike 50,4%, ako se historija ponovi, potencijalno bismo mogli vidjeti kako Litecoin raste prema cijenama od 400 dolara i ponovo ostvari skoro 1000% dobitka, baš kao na medvjeđem tržištu 2020.

Ovdje je pravilo da se akumulira unutar zelenog pravokutnika (faza medvjeđeg tržišta) i prodaje kada Litecoin dostigne teritoriju prekomjerne kupovine unutar crvenog pravokutnika (faza bikovog tržišta). Isperite i ponovite, zar ne?

Naravno, ovo je samo nagađanje, a ne finansijski savjet, međutim, istorijski podaci poput ovog nam pomažu da predvidimo šta će se najvjerovatnije dogoditi u budućnosti.

Litecoin Crypto Video analiza

Osobno sam raspoložen za Litecoin na ovim konkretnim nivoima cijena i čini se da je to potencijalna pogodba ako želite zadržati do sljedećeg kripto bikova.

Ako želite prije ostvariti ogromne potencijalne dobitke, mogli biste skrenuti pažnju na nekoliko pretprodaja kriptovaluta koje su trenutno aktivne.

Moje tri omiljene kripto preprodaje su Dash2Trade, IMPT Token i Calvaria. Svaki od njih je već prikupio značajnu količinu novca tokom tržišta kripto medvjeda što odražava ogroman apetit investitora.

Posljednje dvije pretprodaje koje smo analizirali dale su izuzetno isplative dobitke od 2000% i 750% (Tamadoge i Battle Infinity).

Mogu li sljedeća trojica krenuti njihovim stopama?

Ovdje se također možete pridružiti mom discord kanalu ako želite da budete dio bliske, prijateljske i zabavne kripto zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.