Crypto

Predviđanje cijene kripto tokena osnovne pažnje – Hoće li BAT pumpati dalje?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Basic Attention Token kripto je bio u centru pažnje u posljednja 24 sata jer je cijena skočila na 0,35 dolara.

Nakon što su se sada vratili na 0,308 dolara, trgovci će spekulisati da li je sada dobar trenutak za reakumulaciju.

Hoće li BAT kripto nastaviti da pumpa i koji drugi altcoini na tržištu imaju veće šanse za rast?

Basic Attention Token Crypto Price Prediction

Maloprodajni investitori koji drže Basic Attention Token su možda još jednom čuli sirene euforije jer je cijena porasla za preko 22% u 24 sata.

Međutim, odmah nakon ponovnog testiranja 20-dnevnog pokretnog prosjeka u sedmičnom vremenskom okviru, cijena BAT kriptovaluta je odbijena i spiralno se vratila u silazni trend u ključnu zonu kupovine.

Odbijanje na 20-dnevnom pokretnom prosjeku obično odražava da bikovi nemaju dovoljno zamaha da održe cijenu naprijed.

Gornji grafikon odražava da Basic Attention Token pokušava da se izvuče iz velikog raspona kupovine i akumulacije (zeleni pravougaonik).

Akumulacija na ovim nižim nivoima cijena mogla je potencijalno ponuditi neke jake povrate.

Čini se da je odbijanje na 20-dnevnom pokretnom prosjeku usporilo zamah bikova.

U idealnom slučaju, ako BAT kriptovaluta može izazvati bikovski preokret i ako Bitcoin nastavi da pumpa, mogli bismo još jednom vidjeti putanju BAT-a.

Sljedeći veliki tehnički otpor je oko 0,42 dolara što je istaknuto crvenim pravougaonikom. Ovo je područje u kojem bi, ako bi cijena porasla, vrlo vjerojatno da bismo vidjeli odbijanje – posebno na tržištu kripto medvjeda.

Trgovci bi potencijalno mogli postaviti narudžbe za prodaju oko ovog određenog raspona cijena u nadi da će ostvariti profit ako dođe do povećanja trenutnih nivoa cijena.

Mnogi investitori prebacuju sredstva u altcoine i pretprodaju kriptovaluta jer oni imaju veći potencijal za povećanje od Bitcoina i Ethereuma, posebno tokom kripto zime.

Osnovna analiza tokena pažnje

Prema Coinmarketcap-u, BAT token ima tržišni kapital od 463 miliona dolara i sada je na 81. mjestu u odnosu na druge kriptovalute. Iako bi potencijal rasta mogao biti ograničen na ovoj strani godine, Basic Attention Token bi i dalje mogao biti solidan dodatak vašem kripto portfelju ako se zadrži do sljedećeg kripto bika.

Dash 2 Trade nadmašio BAT token?

Iako bi BAT token mogao biti unosna investicija u narednih nekoliko godina, interesovanje za pretprodaju Dash 2 Trade dramatično je poraslo kako investitori shvate potencijal i vrijednost projekta.

Dash 2 Trade (D2T) je u pretprodaji već nešto više od nedelju dana i već je prikupio veoma impresivnih 4,221,227 dolara brzo na putu do treće faze svoje pretprodaje gde je 1 D2T token = 0,0513 usdt.

Ako tražite sljedeću 10x kriptu, možda nećete morati tražiti dalje od Dash 2 Trade.

Ono zbog čega Dash 2 Trade ima ogroman potencijal je korisnost i vrijednost koju pruža trgovcima svih nivoa iskustva.

Dash 2 Trade (D2T) pruža signale za kripto trgovinu, predviđanja i društvenu analitiku kako bi pomogao trgovcima da donose informirane odluke. Dash 2 Trade također izlaže trgovce mogućnostima visoke vrijednosti na tržištu koje bi inače lako mogle biti propuštene.

Ostale prednosti uključuju ekosistem bez poreza na erc20 mreži, impresivnu i korisniku prilagođenu kontrolnu tablu sa tehničkim indikatorima i mnoge druge obećavajuće alate i funkcije za trgovanje uz pomoć moćne veštačke inteligencije.

Dash 2 Trade ima dugoročnu mapu puta i tokenomiju vrlo bikovskog izgleda. Na primjer, uvijek će postojati samo 1 milijarda tokena kao ukupna zaliha.

To znači da bismo potencijalno mogli vidjeti $0,50-1 na lansiranju u zavisnosti od nivoa hypea, apetita investitora i uspjeha pretprodaje.

Zainteresovane strane mogu istražiti bijeli papir Dash 2 Trade i kupiti u pretprodaji danas prije nego što cijena poraste klikom ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.