Crypto

Predviđanje cijene Ethereuma kao obim trgovanja od 4.500.000.000 dolara dolazi – gdje je ETH dno?

Cijena Ethereuma pokazuje medvjeđu pristrasnost koja bi mogla vidjeti da istražuje više nizvodnih nivoa. Bikovski izgledi od prošle sedmice se više nisu mogli održati nakon što je ETH pao ispod 1.200 dolara. ETH se sada trguje po 1.196 dolara u srijedu tokom evropske sesije. Može biti u velikoj opasnosti da padne ispod oslonca uzorka trougla.

Prema podacima o cijenama uživo, koje dijeli CoinMarketCap, obim trgovanja je porastao za više od 23% u 24 sata na 4.513.634 dolara. Druga najveća kriptovaluta na svijetu ima tržišnu kapitalizaciju od 146 milijardi dolara nakon pada od 2% u istom periodu.

Predviđanje cijene Ethereuma: Kako bi 2023. mogla biti velika godina za ETH

Ethereum bi nesumnjivo mogao završiti 2022. u haosu nakon što je izgubio 70,4% svoje vrijednosti u jednoj godini i 75,5% sa svog rekordnog maksimuma od 4,878 dolara – objavljenog 10. novembra 2021. Međutim, prema popularno poznatom kripto analitičaru, Guy of Coin Bureau , sljedeća godina bi mogla biti izuzetna za najveći token pametnih ugovora.

Analitičar citira nadogradnju Ethereum Shanghaia, koja je zakazana za puštanje u prvi kvartal 2023., rekavši da bi Ether mogao preokrenuti trend na bikovski način jer investitori poništavaju tokene zaključane u pametnom ugovoru. On smatra da kada investitori budu svjedoci otključanih milijardi dolara, mogu biti namamljeni da ulože svoje tokene na put ulaganja bez gužve.

“Kada vide da se taj ETH u stvari može poništiti i lako prodati, onda bi ih to moglo potaknuti da sami sebe ulože. Dakle, stvarno mislim da bi to moglo ići na bilo koji način. Ne bih se uopće iznenadio da je tako kratkoročno malo padne ako budemo vidjeli da se nešto prodaje”, dijelom je rekao Guy of Coin Bureau.

Analitičari i investitori se raduju nadogradnji u Šangaju, koja bi, osim otključavanja uloženog Ethera, utrla put za skaliranje i unapređenje Ethereum Improvement Proposals (EIPs). EIP-ovi se odnose na standarde za Ethereum platformu, u rasponu od specifikacija osnovnih protokola i klijentskih API-ja do standarda ugovora.

“Mislim da je budućnost za ETH tako, tako svijetla, i mislim da Šangaj, pod pretpostavkom da prođe bez problema kao što je spajanje, onda mislim da bi 2023. mogla biti zaista velika godina za Ethereum i ETH”, Guy of Coin Biro je nastavio.

Prema analitičaru, možda neće biti moguće vidjeti petocifreni Ethereum 2023. On predviđa bočni trend za ETH 2023. godine.

Rekt Capital, pseudonimni kripto trgovac i analitičar, rekao je svojim preko 330.000 pratilaca na Twitteru da cijena Ethereuma mora zadržati podršku na 1.062 dolara kako bi spriječio mogući pad na 843 dolara.

Ethereum Price Eyes Last Capitulation

Cijena Ethereuma je ponovo u minusu nakon odbijanja sa iznad 1.200 dolara, u blizini 50-dnevnog eksponencijalnog pokretnog prosjeka (EMA) (crveno) na 1.257 dolara. Očekuje se da će podrška iznositi 1,177 dolara koju pruža obrazac trougla na dnevnom vremenskom okviru.

Stohastički oscilator u istom vremenskom okviru potvrđuje snažan medvjeđi prihvat cijene Ethereuma. Južni zamah će vjerovatno dobiti na snazi ​​kako ovaj tehnički indeks ponovo uđe u područje preprodanosti – ispod 20,00.

Potvrđeno probijanje ispod trougla bi moglo vidjeti da cijena Ethereuma rasteže donju nogu do sive trake, neznatno iznad 990 dolara.

S druge strane, cijena Ethereuma mora povratiti podršku na 50-dnevnoj EMA kako bi se oslobodila tvrdoglavih medvjeđih okova. Međutim, bikovi moraju gurnuti cijenu preko 100-dnevne EMA (plavo na 1.329 dolara), gornje linije trenda trougla (kontinuirana linija) i 200-dnevne EMA (u ljubičastoj boji na 1.588 dolara) kako bi preokrenule trend naviše za dugotrajni bikovski -let u 2023.

Ethereum alternative obećavaju brže dobitke

Analitičari predviđaju da će cijena Ethereuma imati izuzetnu 2023. počevši od nadogradnje u Šangaju u prvom kvartalu. Međutim, ETH tek treba da prestane da krvari zbog straha od novog pada na 843 dolara.

Investitori zainteresirani za bržu dobit mogli bi razmotriti novije projekte u svojim pretprodajama. Takvi projekti, poput Dash 2 Trade, dolaze s ključnim uslužnim programima koji bi mogli oblikovati budućnost kriptoprostora. Ovdje navedeni tokeni imaju potencijal da se prikupe na njihovim početnim kotacijama na burzi.

FightOut: Sljedeća velika stvar u fitnes industriji

FightOut, je nova Move-to-Earn (M2E) fitnes aplikacija koja prednjači u lancu fitness teretana širom svijeta. Njegov ekosistem izgrađen je oko blockchain tehnologije. Platforma je dizajnirana da promijeni način na koji vi i ja gledamo na fitnes stil života.

FGHT, token koji omogućava korisnicima da dobiju poticaje za završetak M2E zadataka, pokreće tokeniziranu ekonomiju FightOuta. Pored toga, FightOut integriše Web3 alate tako da članovi zajednice mogu kreirati sopstvene NFT avatare za metaverzum.

Pretprodaja FightOuta je u toku i prikupila je preko 2,42 miliona dolara. Za kupovine izvršene prije granice od 5 miliona dolara, tim nudi 50% bonusa.

Posjetite FightOut sada.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma za kriptovalute koja nudi kontrolnu tablu sa integrisanom analitikom i funkcijama dizajniranim da pomognu trgovcima da postignu uspeh. S ovim kripto terminalom, trgovci pristupaju trgovačkim signalima koji vode do mogućnosti kupovine/prodaje na tržištu.

Pretprodaja Dash 2 Trade-a je u završnoj fazi, sa prikupljenih 10,1 miliona dolara od očekivanih 13,42 miliona dolara. Prvo CEX lansiranje tokena će biti objavljeno u srijedu, 11. januara 2023.

Posjetite Dash 2 Trade Now.

C+Charge (CCHG)

C+Charge je rješenje za punjenje i plaćanje električnih vozila na kripto pogon (EV) dizajnirano za demokratizaciju industrije karbonskih kredita. Ponosi se time što je prva platforma na ili van lanca posvećena nagrađivanju vozača električnih vozila.

Vozači zarađuju karbonske kredite u CCHG dok pune svoja vozila. Operateri stanica za punjenje će također primati plaćanje u CCHG-u, proširujući korisnost tokena.

C+Charge pretprodaja je nedavno pokrenuta sa $32k prikupljenim u prvoj fazi. Investitori mogu kupiti 1 CCHG za 0,013 USDT, ali će cijena pasti na 0,0165 USDT u sljedećem krugu.

Posjetite C+Charge Now.

C+Charge Presale ažuriranje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *