Crypto

Predviđanje cijene Binance kovanica kao njemački proizvođač automobila BMW u partnerstvu s BNB lancem – BNB na Mjesec?

Pad cijene Binance Coin-a se ohladio ove sedmice, uz pomoć jake zone zagušenja kupaca na 244 dolara. Domaći token razmjene je, od 17. decembra, nadoknadio 11% gubitaka koji je pretrpio ovog mjeseca i trgovao se po cijeni od 244 dolara u vrijeme pisanja, a da ne spominjemo povlačenje sa maksimuma od oko 254 dolara.

Bikovska zelena svijeća koja se formira na četverosatnom grafikonu mogla bi utrti put do proboja trougla od 7,35%, ali prvo, cijena Binance Coin-a mora skočiti iznad 50-dnevnog eksponencijalnog pokretnog prosjeka (EMA) (crveno na 245,8 dolara).

Cijena Binance kovanica se priprema za proboj nakon partnerstva BNB lanca s BMW-om

BMW, jedan od vodećih njemačkih proizvođača automobila, udružio se s BNB Chain-om i Coinwebom kako bi dodao blockchain u svoje svakodnevne operacije. Prema novinskom članku Cointelegrapha, ova suradnja će pomoći BMW-u da stvori blokčein program lojalnosti.

Partnerstvo je podijeljeno u dvije faze, pri čemu se BMW obavezao na integraciju decentralizovane tehnologije u svakodnevne operacije kompanije kako bi eliminisao dosadnu papirologiju. U drugoj fazi, proizvođač automobila će razviti i operacionalizirati program lojalnosti u suradnji s Coinwebom.

Program lojalnosti će koristiti Web3 rješenja kako bi podstakao kupce BMW Grupe. Klijenti će biti grupisani u nivoe, s obzirom na status njihovog naloga. Nagrade za lojalnost će se dijeliti na osnovu akcija korisnika tokom vremena.

Kupci BMW-a će iskoristiti nagrade za plaćanje roba i usluga koje nudi kompanija iu povezanom ekosistemu koji će vjerovatno doći u budućnosti. Za izmirenje svih transakcija korišten je lanac BNB.

„Kupci će biti nagrađeni bodovima lojalnosti i moći će da troše unutar ekosistema. Nadamo se da će doći do budućeg globalnog uvođenja, ali trenutno je naše partnerstvo za Tajland”, rekao je izvršni direktor Coinweba, Toby Gilbert, za Cointelegraph.

Binance Coin Price Eyes 7,4% kratkoročni bikovski pokret

BNB cijena se približava proboju simetričnog trougla, što bi moglo biti uvod u duži uzlazni trend. Čini se da je partnerstvo sa BMW-om dobro primljeno, a investitori se raduju dugoročnom pozitivnom izgledu za token.

Međutim, Binance Coin mora podržati podršku koju pruža linija trenda donjeg trougla kako bi spriječio proboj na medvjedast rast od 225 dolara. Vrijedi napomenuti da simetrični trouglovi nemaju medvjedast ili bikovski predrasuda.

Stoga, bikovi moraju gurnuti cijenu preko 50-dnevne EMA na 252 dolara, u sučelju sa otporom trougla. Nagli obim i probijanje iznad ove prepreke potvrdiće kretanje BNB-a od 7,4% na 264 dolara, gde bi cena naišla na 200-dnevnu EMA (u ljubičastoj boji). Ovaj precizan cilj proboja jednak je udaljenosti između najširih tačaka trougla ekstrapolirano iznad tačke proboja, kao što je prikazano.

Indeks relativne snage (RSI) u istom četvorosatnom vremenskom okviru jača rastuće prisustvo bikova na tržištu dok se penje iznad srednje linije. Trgovci mogu pokrenuti svoje duge naloge nakon što RSI pređe iznad signalne linije (žuto) i BNB očisti otpor koji se spominje na 50-dnevnoj EMA.

Vlasnici velikog obima su od sredine decembra ponovo aktivirali kupovni nalet kako bi prikupili još BNB prije kraja godine. Prema Santimentu, adrese kitova sa 10.000 do 100.000 novčića sada drže 3,3% ukupne ponude Binance Coina, u odnosu na 3,18% 13. decembra i 3,14% 4. jula.

Porast u ovoj metrici na lancu pokazuje da se raspoloženje investitora poboljšava jer učesnici na tržištu predviđaju optimistične izglede za BNB u 2023.

Altcoins za razmatranje

Većina predviđanja za 2022. propala je, osim onih medvjeđih. Oronuli tržišni uslovi tjeraju investitore da razmisle o promjeni svog vlasništva prije 2023. godine.

Međutim, poznato je da noviji projekti, potpomognuti solidnim osnovama, nude natprosječne dobitke, a neki idu naprijed kako bi oblikovali kripto prostor. Zainteresovani investitori mogu uzeti u obzir altcoine koji su ovdje navedeni i koji su trenutno u njihovoj pretprodaji kako bi im pomogli da uspješno prebrode kripto zimu.

FightOut (FGHT)

Kažu, “potrebna je zajednica da bi se odgojilo dijete”, a FightOut vjeruje da je potrebna posvećenost i poticaji kako bi se zajednica ohrabrila da vodi zdrav način života. FightOut se približava fitnes industriji na način koji do sada nije rađen, barem ne od strane postojećih Move-to-Earn (M2E) kripto platformi kao što su SweatCoin, STEPN i Step App.

Tim koji stoji iza FightOuta je posvećen mijenjanju fitnes industrije jednu po jednu teretanu uz pomoć M2E fitnes aplikacije. Korisnici koji se pridruže platformi bit će nagrađeni za završene vježbe i unaprijed određene izazove.

FightOut ima za cilj da kupi lanac teretana širom svijeta za svoje članove, budući da planira olakšati mase u Web2 na Web3 koristeći metaverzum.

FGHT pretprodaja je u toku i brzo se rasprodaje. Do sada je 2,47 miliona dolara prikupljeno prodajom 1 FGHT za 0,0166 USDT.

Posjetite FightOut sada.

Dash 2 Trade (D2T)

Learn 2 Trade, zajednica od preko 70.000 pojedinaca, iskorištena je da oživi platformu za kriptoanalitiku svjetske klase. Investitori koji nikada ne žele propustiti prilike na tržištu mogu se osjećati kao kod kuće u Dash 2 Trade-u, znajući da mogu pristupiti trgovačkim signalima i društvenoj analitici koristeći podatke na lancu kako bi maksimizirali profit.

Svi vlasnici i oni koji nisu vlasnici D2T imat će pristup funkcijama na platformi putem besplatne pretplate. Međutim, članovi se mogu pretplatiti na Starter i Premium nivoe plaćajući 400 D2T i 1000 D2T mjesečno. Dash 2 Trade pretprodaja je prikupila 11,49 miliona dolara, daleko ispred prve liste CEX-a 11. januara.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada.

C+Charge (CCHG)

Trenutni sistem za punjenje električnih vozila (EV) je neadekvatan i obilježen problemima kao što je nedostatak standardizacije. S druge strane, industrijom karbonskih kredita, za koju se predviđa da će do 2027. godine vrijediti 2,44 biliona dolara, dominiraju velike korporacije poput Tesle, koje blokiraju pojedince koji voze EV.

Međutim, C+Charge se nada da će drastično promijeniti narativ izgradnjom platnog sistema Peer-to-Peer (P2P) zasnovanog na blokčejnu za stanice za punjenje električnih vozila koji će omogućiti vozačima električnih vozila (EV) da zarade kredite za ugljik.

Posjetite C+Charge Now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *