Crypto

Predviđanje BNB Crypto cijena 2022-2025 – Najbolji kripto za kupiti danas?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

BNB je napumpao preko 19% u posljednjih 48 sati probijajući se iznad nivoa od 300 dolara. Bikovi su trenutno ponovo pod kontrolom i mogli bi pogurati cijenu do 320 dolara u narednih nekoliko dana.

Kako investitori gube povjerenje u berze kao što je FTX, čini se sasvim prirodnim da izvorni token Binance berze počne da pumpa.

Veliki kripto influencer @AltCryptoGems izjavio je da bi zadržavanje BNB-a neko vrijeme mogla biti vrlo mudra odluka ako igrate dugoročnu igru ​​i čekate do sljedećeg kripto bika za isplatu.

Hoće li BNB nastaviti da pumpa i koje su snažne alternative trenutno dostupne na blockchain tržištima?

Analiza cijena kriptovaluta BNB 2022-2023

Prema Coinmarketcap-u, BNB sada trguje po ceni od 297 dolara sa impresivnim tržišnim kapitalom od 47,5 milijardi dolara. Sve u svemu, BNB je u posljednja 24 sata prešla 12% i mnogi pokazatelji upućuju na kupovinu.

Kada se posmatraju kontrakcije i ekspanzije između tržišnih osjećaja kao što su strah i pohlepa, lako je prepoznati da smo potencijalno u fazi akumulacije.

Gledajući gornji grafikon cijena možemo vidjeti da je cijena BNB-a pala na čak 184 dolara ove godine zbog Terra Luna Crasha.

Ovo je spustilo cijenu BNB na svoje potencijalno dno jer je po prvi put u četiri godine postala preprodavana u sedmičnom vremenskom okviru.

Investitori koji su uspjeli ugrabiti BNB i iskoristiti ekstremni strah i dalje bi bili u porastu za 63% ako bi se održao danas.

Zeleni pravougaonik na grafikonu cijena iznad ukazuje na područje akumulacije gdje postoji ekstremni strah na tržištu. Cijena se kreće između 180 i 230 dolara što bi mogao biti dobar raspon za prosječnu cijenu u dolarima.

Ovo sugerira da bi sljedeći ciljevi prodaje mogli biti između 580 i 700 dolara, međutim cijena BNB-a bi potencijalno mogla skočiti daleko iznad 1.000 dolara nakon sljedećeg događaja prepolovljenja bitkoina.

BNB Crypto Video Analysis

Nema sumnje da je BNB fantastična inkluzija za zdrav i raznolik kripto portfelj. Potencijal za povećanje svakako postoji za budućnost.

Mada, takođe bih želeo da ubacim pretprodaju u svoj kripto portfelj kako bih maksimizirao dobit čak i kada kripto tržišta izgledaju medvedasto.

Trenutno su aktivne tri uzbudljive i unosne pretprodaje sa 10x potencijalom i svaka od njih je prikupila ogroman iznos tokom tržišta kripto medvjeda.

Ako ste visokorizični investitor sa visokom nagradom, možete pogledati Dash2Trade, IMPT Token i Calvaria.

Svaki od ovih tokena mogao bi se pokrenuti u naredna 3 mjeseca i kada se jednom razmjesti na cex/dex-ove mogli bismo vidjeti parabolično pokretanje za svaki token.

Zapamtite, izvršite vlastito istraživanje i pobrinite se da temeljito pročitate bijele knjige prije nego što odlučite kupiti pretprodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.