Crypto

Pozdravite HashKey Me novi brend

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Oduševljeni smo što možemo predstaviti novi identitet brenda za HashKey Me kako bismo precizno prikazali ko smo i bolje komunicirali o mogućnostima naših proizvoda.

U duhu rebrendiranja, nastavit ćemo biti posvećeni našim korisnicima i pružiti još veću vrijednost svim našim korisnicima kao i partnerima. Cijenimo vašu podršku i kontinuirano povjerenje u nas.

HashKey Me je decentralizirani novčanik identiteta koji podržava više blokova. HashKey Me štiti vašu imovinu jednostavnom potpunom registracijom korisnika i autentifikacijom bez potrebe za pamćenjem privatnog ključa ili Mnemoničke faze, što je tradicionalno olakšalo najvažniji korak na vašem kripto putovanju. HashKey Me kao neizostavan dio HashKey Grupe, ponosni smo na svoje iskustvo, a još više smo ponosni na našu poslovnu strategiju za naredni period.

HashKey Group je end-to-end grupa finansijskih usluga za digitalnu imovinu u Aziji. Uključujući se u kolaborativni i moćni HashKey ekosistem, HashKey Me, kao važna infrastruktura Web3, igra neodvojivu ulogu i otvara vrata beskonačnim mogućnostima sinergijskih poput DApps-a, DEX-a, itd., te će premostiti kanal između Web2 i Web3 za vas, dragi naši korisnici.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naš novi logo brenda!

Osnovne funkcije HashKey Me

,Podrška za više lanaca:

Podržava pristup i upravlja svim vašim kripto imovinom koristeći jedan digitalni identitet u aplikaciji HashKey Me. Pristup DeFi, DA aplikacijama na različitim blockchain-ovima samo jednim jednostavnim dodirom.

Funkcija chata:

Podržava MetaMask prijavu za jednostavno ćaskanje sa prijateljima. U međuvremenu, veza sa našim ključnim kooperativnim partnerom: Odnos za direktan razgovor. Odnos je rekonfiguracija društvenih odnosa pojedinaca na decentralizovan način.

HashKey DID registracija:

HashKey Me će služiti kao mobilni kraj HashKey DID-a za Web3 korisnike. HashKey DID je višelančani decentralizovani agregator podataka o identitetu koji pokreće pametni ugovor, NFT i decentralizovani protokol zaštite privatnosti za pružanje usluga identiteta korisnicima Web3.

Budući razvoj HashKey Me

HashKey Me je posvećen kreiranju web3 multi-lanca novčanika na jednom mjestu sa MPC mehanizmom koji se tiče visokog nivoa sigurnosti i lakoće upotrebe. Kao NFT Minting Portal, HashKey Me omogućava fleksibilnost u izražavanju Web3 društvenih odnosa.

U našoj karti proizvoda, HashKey Me generiše mogućnost brze integracije novih funkcija kako se Web3 ekosistem razvija, nastavljajući da pruža inspirativna iskustva u Web3 eri za sve!

O HashKey Me

Zasnovano na MPC (Multi-Party Computation), HashKey Me je decentralizirani novčanik identiteta koji podržava više blokova. Sa adresama e-pošte kao jedinstvenim identitetima, korisnici mogu generirati račune kompatibilne sa brojnim glavnim blockchain ekosistemima, uključujući Cosmos, Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Polygon, PlatON, Avalanche, Arbitrum, itd. Dok štite digitalnu imovinu na decentralizovan način, rješenje takođe smanjuje barijere za pristup, jer ne zahteva upravljanje mnemoničkim frazama i privatnim ključevima.

O HashKey DID

HashKey DID je višelančani decentralizovani agregator podataka o identitetu koji pokreće pametni ugovor, NFT i decentralizovani protokol za zaštitu privatnosti za pružanje usluga identiteta korisnicima Web3. Kao suštinski deo Web3 infrastrukture u HashKey ekosistemu, osnovni cilj HashKey DID-a je da zajedno sa korisnicima izgradi HashKey DID DAO kojim upravlja zajednica.

O HashKey grupi

HashKey Group je end-to-end grupa finansijskih usluga za digitalnu imovinu u Aziji. Grupa pruža kompletan ekosistem u cijelom pejzažu digitalne imovine, u rasponu od rizičnog ulaganja, preko skrbništva, do tehnologija i trgovine.

Viši tim HashKey-a ima veliko iskustvo i stručnost u ulaganju, upravljanju i tehnologiji stečeno od banaka prvog reda, regulatora i Fintech poduhvata.

Objedinjavajući najnaprednija blockchain istraživanja, razvoj i tehnologije, HashKey identifikuje potencijalne mogućnosti i isporučuje end-to-end rješenja koja djeluju unutar regulatornih okvira s visokim standardima usklađenosti. Grupa ima operacije u Hong Kongu, Singapuru i Japanu, te opsežna partnerstva sa FinTech i provajderima blockchain rješenja, akademskim institucijama i udruženjima.

Zvanični linkovi : Web stranica / Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *