Crypto

PancakeSwap cijena skliznula 3% na 3,71 USD – Da li biste trebali kupiti ovaj najbolji DEX novčić?

PancakeSwap cijena je počela da vraća dobitke nastale od 1. januara, kada je dostigla dno na 3,15 dolara. CAKE je pao za nešto više od 3% u 24 sata i trgovao se po cijeni od 3,72 dolara u vrijeme pisanja. Sa ovom analizom cijena, investitori će shvatiti da li bi trebali kupiti pad ili čekati da cijena PancakeSwap iscrpi povlačenje.

Procjena dugoročne profitabilnosti cijene palačinke s ovim ažuriranjima

PancakeSwap je u ponedjeljak pokrenuo 120-dnevni ESPL Syrup Pool za svoju zajednicu. Ovaj razvoj prati saradnju sa “strateškim partnerima i investitorima, uključujući Genting Ventures, Warner Music, Infinity Ventures Crypto i Arcanum Capital.”

Prema najavi tima putem Twittera, ESPL Arena je globalna esport turnirska platforma, koja se može pohvaliti 280 hiljada aktivnih takmičara. ESPL je bio domaćin više od 700 Esports turnira širom jugoistočne Azije i Latinske Amerike.

Prva ESPL Arena inicijalna ponuda farme (IFO) zaključena je kasno u ponedjeljak, a korisnici su obaviješteni da „odmah preuzmu nepotrošenu TORTU i 33% kupljene ARENE“. Međutim, ostatak “tokena će biti pušten na osnovu rasporeda dodjele.”

PancakeSwap tim je nedavno ažurirao bCAKE, omogućavajući farmerima da “aktiviraju pojačivače na dvije farme s prilagođenim množiteljem pojačanja”. Jedini uslov je da se isključi trenutni pojačivač prije primjene novog.

Interes za CAKE raste od Nove godine, a to bi se moglo pripisati lansiranju ESPL Arene i drugim ključnim ažuriranjima na farming bazenima kao što je bCake. CAKE je također bio popularan među BSC kitovima, postajući najčešće korišteni token nakon rušenja BTCB-a.

Uvid iz podataka na lancu koje je predstavio Santiment potvrđuje porast interesovanja investitora, kao što se vidi iz metrike obima na lancu ispod. Čini se da PancakeSwap cijena ima tendenciju da odgovori na povećane transakcije na protokolu. Cijena CAKE-a je porasla u tandemu sa obimom, ali je iskočila iz trenda jer je aktivnost usporila tokom vikenda. Vjerovatno će interesovanje za CAKE porasti ove sedmice, jer bikovi guraju za nastavak uzlaznog trenda.

PancakeSwap cijena se drži između stijene i tvrdog mjesta

PancakeSwap cijena pleše između kritične podrške i otpora označene 100-dnevnim eksponencijalnim pokretnim prosjekom (EMA) (plavo) na 3,58 dolara i 200-dnevnim EMA (ljubičastim) na 3,79 dolara.

Položaj indikatora Moving Average Convergence Divergence (MACD) iznad srednje linije pokazuje da kupci imaju prednost, barem za sada. Međutim, trgovci moraju oprezno pristupiti CAKE-u, imajući na umu potrebu da se paze na potencijalne gubitke ispod 100-dnevne EMA.

Kratke pozicije u PancakeSwap ceni možda nisu isključene u ovom trenutku, ali je mudro držati ih neaktivnim sve dok MACD (plava linija) ne pređe ispod signalne linije. Akcija cijene ispod 100-dnevne EMA može potvrditi padove za moguće ciljeve uzimanja profita od 3,20 dolara i 3,00 dolara, respektivno.

Bikovski izgledi za PancakeSwap cijenu će se nastaviti čim se CAKE probije i zadrži iznad 200-dnevne EMA. Više kupaca će pohrliti na tržište kako bi kupili TORTU jer se očekuje povećanje dobiti od 5,00 USD. Ovo će označiti početak druge faze njenog oporavka, a treća će se održati između 5,00 i 10,00 dolara.

Altcoins koje treba uzeti u obzir radi bržeg povrata

PancakeSwap cijena izgleda bikovska, ali bikovi uzimaju predah prije sljedeće faze oporavka. U međuvremenu, investitori će možda htjeti provjeriti odabrane pretprodajne tokene koji nude priliku da budu rani korisnici. Osim što ovi altcoini zagovaraju bolju budućnost u kripto, tokeni imaju potencijal da se skupe nakon što se po prvi put izvrste na burzi.

Meta Masters Guild (MEMAG)

Snažna platforma play-to-earn predstavlja jednostavan pristup industriji igara koji bi mogao povećati interes korisnika, koji je značajno opao u posljednjih nekoliko mjeseci. Tim u Meta Masters Guildu kaže da želi da svi mogu besplatno igrati blockchain igre i početi zarađivati ​​nagrade za vrijeme provedeno na njima.

Igrači u prvom svijetu web3 igara za mobilne uređaje će zaraditi valutu koja se naziva Gems. Ovi žetoni su raznovrsni jer omogućavaju igraču da ih zamijeni MEMAG-om, izvornim tokenom platforme, koji se može uložiti za više nagrada. Neki korisnici mogu kupiti NFT-ove u igri pomoću dragulja ili unovčiti razmjenom za druge kriptovalute poput ETH.

Ekosistem Meta Masters Guilda je dizajniran da nagradi igrače i svakoga ko doprinese njegovom rastu. Neki visokovrijedni doprinosi koji će biti nagrađeni uključuju izgradnju igara, nabavku sredstava u igri igračima s visokim učinkom, razvoj esport timova, kreiranje sadržaja i učešće u društvenim događajima i poklonima.

Investitori mogu kupiti MEMAG u tekućoj pretprodaji koja je već prikupila 376k, prodajući jedan token za 0,007 USDT.

Posjetite Meta Masters Guild sada.

FightOut (FGHT)

FightOut je novi kripto projekat koji se nada da će redefinirati fitnes stil života imajući na umu Web3 eru. To je aplikacija Move-to-Earn (M2E) s lancem teretana koji gamifikuje fitnes stil života. Korisnici u ekosistemu su nagrađeni za dovršavanje unaprijed određenih vježbi i izazova dok zarađuju značke i rastu u dinamičnoj zajednici.

Tokenizirana ekonomija će pomoći u pokretanju ekosistema u kojem korisnici zarađuju FGHT tokene za dovršavanje M2E zadataka. Budući da FightOut dolazi da revolucionira ekonomiju fitnesa sa Web3 rješenjima, korisnici mogu kreirati račune i stvarati vlastite digitalne NFT avatare za korištenje u metaverzumu.

FightOut tim sa zadovoljstvom objavljuje prvi CEX listing za FGHT na LBank Exchange sa 2,98 miliona dolara prikupljenih do sada. Investitori skupljaju tokene dok iskorištavaju popust od 50%, koji važi dok se ne prikupi 5 miliona dolara.

Posjetite FightOut sada.

kalvarija (RIA)

Calvaria je kripto projekat koji ima za cilj da bude vodeći u trci za premošćivanje jaza između “stvarnog svijeta” i kriptovaluta. Projekat uključuje ubrzavanje usvajanja kriptovaluta putem bojne kartaške igre igraj za zaradu.

Tim se nada da će biti konkurentan na Web2 tržištu igara stvaranjem dvije verzije igre. Jedna verzija igre će biti dostupna putem prodavnica aplikacija kao što su Google Play i Apple Store.

S druge strane, verzija play-to-earn (podržana blockchain funkcijama) će prihvatiti sve igrače bez mnogih prepreka za ulazak koje često plaše ne-kripto korisnike.

Calvaria pretprodaja je skoro gotova, sa samo 9% tokena za preuzimanje. Prikupljeno je 2,82 miliona dolara, daleko ispred RIA-ine prve CEX liste.

Posjetite Calvaria odmah.

Povezani članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *