Crypto

Ova revolucionarna nova kriptovaluta omogućava korisnicima da zarađuju novac dok vježbaju – 20 puta veći potencijal u 2023.?

Platforme poput STEPN-a i Sweatcoin-a učinile su mnogo na popularizaciji ideje “premjesti da zaradi” u prostoru kriptovaluta. Move-to-earn u suštini znači da korisnici mogu zaraditi kriptovalutu ispunjavanjem izazova/takmičenja zasnovanih na kretanju. Ideja i njena rana implementacija hvaljeni su kao revolucionarni, jer ohrabruje pojedince da usvoje aktivniji način života nudeći nagrade koje se mogu unovčiti.

Ali platforme poput STEPN-a i Sweatcoina imaju velika ograničenja koja ih sprečavaju i onemogućavaju da steknu veću popularnost. Oba su fokusirana na korake i pokrete koji se mogu snimiti, što znači da korisnici u suštini dobijaju nagradu samo za hodanje, trčanje i trčanje. To nije dobro za ljude koji više vole da rade u teretani. U međuvremenu, STEPN je postavio velike prepreke za učešće – korisnici moraju da kupe skupe non-fungible token (NFT) trenere da bi počeli da zarađuju.

Uđite u FightOut, sljedeću evoluciju platforme za kriptovalute koja se kreće za zaradu. FightOut je potpuno nova web3 fitnes aplikacija i lanac teretana koji nagrađuje svoje korisnike za vježbanje, dovršavanje izazova i nadmetanje unutar prvog takve vrste fitnes metaverzuma.

FightOut ima holističkiji pristup praćenju i nagrađivanju svojih korisnika za njihovu vježbu i aktivnost i ne zahtijeva skupe kupnje da bi učestvovali. FightOut također nastoji kombinirati fizički i web3 svijet. Projekat ima za cilj da na kraju nabavi teretane u svim većim svjetskim gradovima, dok istovremeno promovira integrirano web3 fitnes iskustvo.

U središtu FightOutovog digitalnog ekosistema bit će njegova aplikacija za pametne telefone koja je, prema bijeloj knjizi FightOuta, planirana za lansiranje u drugom kvartalu 2023. FightOut aplikacija će iskoristiti pametne telefone i nosivu tehnologiju za mjerenje i praćenje fizičkih performansi.

Šta je FGHT?

Aplikacija i ekosistem FightOut će raditi na tokeniziranoj ekonomiji, gdje korisnici mogu zaraditi nagrade za dovršavanje M2E zadataka, i mogu kovati svoj vlastiti token avatar vezani za dušu, preko kojeg će korisnik moći komunicirati s FightOut metaverzom. FGHT je token koji pokreće FightOut metaverse ekosistem. Korisnici će platiti za ulazak u takmičenja i lige sa FGHT-om, a dobici će biti isplaćeni u FGHT-u. FGHT token se također može koristiti u peer-to-peer fitnes opkladama.

FightOut trenutno provodi pretprodaju svog FGHT tokena i oni se brzo prikupljaju, a pretprodaja je već prikupila blizu 2,6 miliona dolara za nešto više od nedelju dana. Tokeni se trenutno prodaju za 60,06 za 1 USDT.

Posjetite FightOut sada

Investitori bi trebali imati na umu da FightOut provodi nagradnu igru ​​od 250.000 dolara koja je kvalifikovana samo za vlasnike FGHT-a, što je još jedan razlog zašto bi mogli htjeti kupiti FGHT.

Može li FGHT 20x u 2023?

2023. će biti velika godina za FightOut. Prema planu projekta, FGHT će biti izlistan na centralizovanim berzama, a aplikacija FightOut će biti lansirana zajedno sa vežbama za pro-borce u prvoj polovini godine. U drugoj polovini godine otvorit će se prve FightOut teretane i pokrenut će se FightOut metaverse, a sve dok platforma i kripto ekosistem prolaze kroz stalne nadogradnje.

Sve ide dobro, FightOut ima potencijal da stekne značajnu privlačnost među fitnes entuzijastima i investitorima u kriptovalute. Može li FGHT 20x kao rezultat? Pa, s obzirom na prošli uspjeh drugih kriptovaluta koje se kreću za zaradu nakon njihovog listinga, 20x rally za FGHT nije isključen.

Uzmimo STEPN, jednu od etabliranih platformi za prelazak i zaradu u svemiru. Njena izvorna GMT kriptovaluta debitovala je na berzama u martu 2021. i debitovala po ceni od 0,01 dolara po tokenu. Do kraja aprila, token se približio 4,40 dolara, što je 440x prinos. Uprkos brutalnom medvjeđem tržištu 2022., po trenutnoj cijeni od oko 0,255 dolara, GMT je još uvijek oko 25,5x veći u odnosu na ICO cijenu.

To sugerira da FightOutov FGHT token ima sve mogućnosti da bude u mogućnosti da se poveća 20x, čak i ako tekuće tržište kriptovaluta otežava stvari. Naravno, uslovi na tržištima kriptovaluta mogli bi se brzo promijeniti u 2023. i postati bikovski. Jedan od potencijalnih pokretača oporavka mogao bi biti ako se Federalne rezerve SAD okrene ka signaliziranju smanjenja kamatnih stopa jer inflacija brzo dođe pod kontrolu i američka ekonomija slabi, baš kao što je Fed-ov jastrebov zaokret 2022. bio glavni okidač za medvjeđe tržište.

Kako kupiti FGHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *